Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Sir Alex Ferguson nagyon örül annak, hogy a Manchester United érett játékkal győzte le 4-2-re Ukrajnában a Dinamo Kijevet, így továbbra is pontveszteség nélkül menetel a Bajnokok Ligájában. A skót sikeredző szerint az ukrajnai sikert a roppant veszélyes kontráknak köszönhette együttese.

>„Nem is kérhetnék jobb támadójátékot. Csodálatosan futballoztunk az ellenfél kapujánál. Akár még több gólt is szerezhettünk volna, de összességében természetesen elégedett vagyok az eredménnyel” – mondta a „vörös ördögök” szakmai főnöke.

Pedig Ferguson csapatának dolgát megnehezíthette volna Patrice Evra és Paul Scholes sérülése, de az utolsó pillanatokban csapatba került helyettesek megoldották feladatukat. Az MU az első félidőben 3-1-es vezetésre tett szert, majd a szünet után kiválóan őrizte előnyét, sőt néhány percig 1-4 állt a kijevi eredményjelzőn.

„Elégedett vagyok a csapattal, játékosaim jól alkalmazkodtak Evra és Scholes kieséséhez. Egy pillanatra sem ijedtek meg attól, hogy váratlanul módosult a formációnk. Azért szerepelt ez a csapat, mert mindenki rendelkezik a szükséges képességekkel. Nagyszerű a csapatszellem, ez pedig rendkívül fontos a jelenlegi helyzetünkben” – dicsérte együttesét Ferguson.

A Manchester Unitedet most már csak óriási balszerencse foszthatja meg a továbbjutástól, igaz egy évvel ezelőtt ugyanígy rajtolt és végül csak az utolsó fordulóban biztosította be a nyolcaddöntőbe kerülést.

„Tavaly olyan változtatásokat hajtottunk végre a csapatban, amelyek nem hoztak eredményt. Koppenhágában és a Celtic ellen is veszítettünk, pedig mindkétszer nyerhettünk volna. Így győznünk kellett az utolsó mérkőzésen. De most másként lesz, ez a csapat jóval érettebb” – szögezte le Ferguson.

A Manchester United az idei csoportkörben már kétszer nyert idegenben, vagyis már felülmúlta 2006-os produkciót.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=157994&archiv=1&next=0 

Címkék: Man Utd. foci sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu