Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hét meccs után kikapott, és nem került be a rájátszásba David Beckham csapata, a Los Angeles Galaxy az amerikai labdarúgó-bajnokságban. Az angol válogatott futballista csereként állt be, és 33 perc játéklehetőséget kapott.

Egy hétmeccses veretlenségi sorozat után Chicagóba kellett látogatnia a Los Angeles Galaxy együttesének az MLS-ben. A kaliforniaiaknak nemcsak hogy győzniük kellett volna, hanem továbbjutásuk még a vetélytársak eredményeitől is függött.

A hazai Chicago Fire gárdájának is fontos volt a meccs, igaz, nekik egy döntetlen is már elég lett volna az üdvösséghez.

David Beckham ezúttal is a kispadon kapott helyet, hosszú sérülése után hétközben tért vissza a New York Red Bulls elleni meccsen.

Akkor nem egész félórát, ezúttal 33 percet kapott Frank Yallop szakvezetőtől, aki most is Peter Vagenas helyére cserélte be angol sztárjátékosát.

A 32 éves futballista egy távoli, kapu fölé menő lövéssel, valamint két veszélyesen beívelt szabadrúgással vétette észre magát a rendelkezésére álló időben.

A hazai Chicago egyébként az első félidőben uralta a mérkőzést, több helyzetet is kialakított a mindössze egy kapuralövéssel próbálkozó Galaxy ellen, de Joe Cannon óriási formában védett, mindent fogott.

Szünet után a Galaxy némileg összekapta magát, de a ráadás harmadik percében a Chicago eldöntötte a meccset: Caleb Carr beadását a csereként beállt John Thorrington – aki a Manchester United ifjúsági akadémiájának növendéke volt – Cannon hálójába vágta.

A Fire tehát bejutott a rájátszásba, a Galaxy pedig már elkezdheti a felkészülést a 2008-as bajnokságra.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=157840&archiv=1&next=0

Címkék: LA Galaxy beckham foci sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu