Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Másfél hónapos kihagyás után újra pályára lépehetett David Beckham. A Los Angeles Galaxy angol középpályása még mindig nem teljesen egészséges térdsérülése után. Csapatának az alapszakasz utolsó meccsén nyerni kell Chicagóban, de még további eredményektől is függ, hogy sikerül-e bekerülniük a rájátszásba.

Augusztus 29. után először lépett pályára David Beckham a Los Angeles Galaxy együttesében. Az angol középpályás térdsérülés után épült fel, és a 68. percben állt be Peter Vagenas cseréjeként a New York Red Bulls elleni hazai meccsen.

A mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött, ami nagy csalódás a kaliforniaiak számára. A Galaxynak most már meg kell nyernie utolsó meccsét az alapszakaszban, ha meg akarja tartani az esélyét a rájátszásra. Beckhamék a hétvégén Chicagóba látogatnak.

Pedig a New York elleni meccs jól indult a hazai csapat számára, a 15. percben Troy Roberts fejelte a hálóba Landon Donovan beadását. A rájátszást érő helyet már korábban bebiztosító vendégek viszont Jozy Altidore révén ki tudtak egyenlíteni egy percen belül.

Beckham nem igazán tudott játékba lendülni, a pályán töltött 22 perc alatt nem jelentett veszélyt a vendégkapura.

Címkék: LA Galaxy beckham foci sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu