Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A vártnál kicsit korábban, alig több mint egy hónapnyi kényszerpihenő után ismét edzésbe állt David Beckham, az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy sztárja.
Az angol középpályás szerdai visszatérése örömteli és egyben kissé váratlan is lehetett csapata számára, hiszen augusztus 29-én térdszalag-húzódást szenvedett és az orvosok azt jósolták, legalább hat hét kihagyás vár rá, s valószínűleg már nem léphet pályára az MLS idei szezonjában.

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy a Galaxy hátralévő négy alapszakasz-mérkőzésének valamelyikén bevethető lesz-e, ám edzője bizakodóan nyilatkozott első tréningje után.

"Úgy tűnt, rendben van, jól mozgott, öröm volt újra itt látni" - mondta Frank Yallop, ám rögtön sietett leszögezni, hogy nem fogják elkapkodni a pályára küldését. "Majd meglátjuk, hogy reagál a szervezete a mai edzésre. Csak akkor játszik, ha teljesen biztosak lehetünk benne, hogy egészséges."

A csapat legközelebb vasárnap vív bajnokit Houstonban, ahova Beckham biztosan nem utazik el.

Az utóbbi három mérkőzésén győztes Galaxy jelenleg hat pontra van a még rájátszást jelentő nyolcadik helytől a ligában, de az előtte állók egy meccsel többet játszottak nála. Így van esély arra, hogy ha az alapszakaszban esetleg nem is, a playoffban Beckhammel álljon fel a Los Angeles-i együttes.
forrás: MTI

Címkék: Los Angeles Galaxy beckham foci sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu