Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Los Angeles Galaxy illetékesei azt tervezik, hogy visszatartják David Beckhamet az angol labdarúgó-válogatott egyes barátságos mérkőzésétől, mert az állandó utazgatás miatt kétséges, hogy tartani tudja formáját. A BBC internetes oldalának számításai szerint a középpályás a következő három hónapban legalább 22 mérkőzést játszhat, legalább 80 ezer mérföldet repülhet és 128 időzónát „léphet át”.
Nem tagadom, időnként előfordul, hogy az emberi szervezet megálljt parancsol. Ha úgy érezzük, hogy Beckham egészségi állapota vagy formája hátrányosan érintheti csapatunkat, akkor azonnal megtesszük a szükséges lépéseket” – mondta Alexi Lalas, a Los Angeles Galaxy elnöke.

A korábbi kiváló védő aggodalma nem alaptalan, mert Beckhamet sokáig bokasérülés hátráltatta a tengerentúli bemutatkozásában, míg visszatérése óta rendkívül sűrű meccsprogramot „bonyolít le”. Ezen a héten például az angol válogatottban és klubjában is pályára lépett, de egyszer sem nyújtott kiemelkedő teljesítményt. A londoni és a tengerentúli fellépés között mindössze harminc óra telt el.

„Nem akartam pályára küldeni, de ó mindenképpen futballozni akart, mert tudja, milyen helyzetben van csapata. Szükségünk van a pontokra, egy ilyen fickó pedig még 0-2-nél is képes a csodára. A végén azonban már bicegett, úgy tűnik, ismét pihenőre lesz szüksége” – jelentette ki Frank Yallop, a Galaxy vezetőedzője.

A következő időszakban kétszer is előfordul majd, hogy a Los Angeles kilenc nap alatt négy találkozót játszik, lesz olyan, amikor sorozatban hétszer lép pályára idegenben. Ráadásul az angolokra sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezők várnak, s mindkét csapatnak égető szüksége van Beckhamre…

A népszerű futballista természetesen rengeteg időt töltött a levegőben, ez idővel visszaüthet. Néhány orvos már korábban jelezte, a rendszeres utazgatás súlyos egészségi károsodást is okozhat.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=151254&archiv=1&next=0

Címkék: Los Angeles Galaxy beckham foci sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu