Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


A Kincstári Vagyoni Igazgatóság szerdai közleménye szerint ismét eredménytelenül zárult az FTC által használt, az Üllői út és a Könyves Kálmán körút kereszteződésében található hat plusz két hektáros terület hasznosítására kiírt pályázat. Az állam bő két év alatt negyedszer próbálkozott a tenderrel, de újra sikertelenül.
Pedig az elmúlt hetekben az érintettek optimistán nyilatkoztak, és a bizakodást erősítette, hogy az október 24-i határidőig két ajánlat érkezett. Az FTC-pályázattal kapcsolatban angol és belga befektető neve merült fel.

A KVI október 31-i hivatalos, az OTS-Hírvonal révén nyilvánosságra hozott közleménye így fogalmaz:

„A KVI Hasznosítási Tanácsa 2007. október 31-én döntött a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Sportlétesítményeket Kezelő, Hasznosító és Fejlesztésszervező Kht. vagyonkezelésében álló, természetben Budapest, IX. belterület, 38293/56, 38293/57 helyrajzi számokon nyilvántartott, 2ha 0736 m2 és 5 ha 9265 m2 területű, kivett sporttelep, közismert nevén: Fradi-pálya megnevezésű ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános pályázat ügyében. A döntés értelmében mindkét pályázó által beadott ajánlat érvénytelen.”

Az elmúlt két évben három pályázatot írtak ki a területre, de egyik sem hozott értékelhető eredményt.

Negyedszer szeptember 17-én kezdődött a „tenderhistória”, miután a harmadik nekifutásra senki sem adott be anyagot. Először a TDZ Kft., majd utána a spanyol HI Grupo pályázott, de sikertelenül.

Rieb György a KVI közleményét követően a következőket mondta a 100 százalék Fradinak.

„Amíg a KVI nem tájékoztat a döntéséről bővebben, addig nem tudok én se konkrétumokat mondani - mondta az elnök a színes hetilapnak. - Meg kell várni a KVI tájékoztatását, de erre a négynapos munkaszünet miatt legkorábban a jövő hét elején kerülhet sor. Akkor gondolom közlik azt is, hogy mi lesz a következő lépés. Én a magam részéről elképzelhetőnek tartok egy új, zárt pályázatot vagy egy nyilvános ártárgyalást a felek között, ám ezek találgatások, érdemben akkor tudok az új helyzetről beszélni, ha a KVI elmondja, miért lett érvénytelen a pályázat."
 
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=158758&archiv=1&next=0 

Címkék: ftc sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu