Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Illatfejezettel bővül a Beckham-saga: a focista-expopcsillag sztárpár Intimately Beckham (kb. Bizalmasan Beckham) márkanévvel szeptembertől saját parfümjeit is elkezdi forgalmazni.

Az új illatokról Victoria Beckham, a manapság a divatüzletben érdekelt egykori Spice Girl nyilatkozott a Women's Wear Daily című amerikai divatmagazinnak. "Miben különbözik más hírességek parfümjétől? Hát abban, hogy nem sajnálom az időt a részletek ellenőrzésére. Hírességek vagyunk, a nevünket adjuk hozzá. Szeretem a kezemben tartani az egész folyamatot" - magyarázta a sztárlabdarúgó sztárfelesége.

A 25-55 dolláros (4500-10000 forintos) parfümkészlet bemutatóját a múlt héten tartották Beverly Hillsben, s a tervek szerint a Beckham-illatokat (köztük Instinct, azaz Ösztön elnevezéssel Davidét) szeptembertől árulják majd az áruházakban, januártól pedig a drogériákban is. Gazdasági elemzők szerint az illatüzlet idén akár 100 millió dolláros (mintegy 18 milliárd forintos) bevételt is hozhat a brit család párnak, jövőre pedig megduplázódhat a profit.

http://www.karpatinfo.net/article47256.html

Címkék: beckham oci parfüm sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu