Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A felesége által rákényszerített fényűző élet rossz hatással volt David Beckham sportteljesítményére - állítja Bobby Charlton, a Manchaster United és az angol válogatott egykori legendája.
Nagy focista volt, elképesztő tehetséggel, az élete azonban nem vett megfelelő irányt" - vélekedik Sir Bobby Charlton, akinek van összehasonlítási alapja, hiszen a kezdetektől követi David Beckham pályafutását; akkor ismerte meg a fiút, amikor az általa irányított egyik focisuliba járt.

"Senkit nem ismertem, aki nála jobban vágyott arra, hogy focista legyen. Kíváncsi lennék, gondolkozik-e néha azon, miért változott meg minden" - töprengett a legendás focista önéletrajzának megjelenése alkalmából.

A 69 éves Charlton egyébként azt is állítja: nem igaz, hogy Sir Alex Ferguson miatt kellett Beckhamnek elhagynia a MU-t. "Nagylelkű szerződést ajánlottak neki, hogy megakadályozzák a távozását - és én a saját szememmel láttam ezt a szerződést."

Charlton szerint az volt a baj, hogy Beckham azt hitte: a hírességek életstílusa, amelyet a felesége hozott magával, összeegyeztethető a profi focisták életével. Ferguson viszont tudta, hogy ez nem igaz. "Szeretném, ha még mindig Angliában játszana, de Amerikát választotta."

Ennek ellenére Sir Bobby hiszi, hogy Beckhamnek sikerül elérnie a 100. válogatottságot. Ez mindenesetre késik, hiszen a focista a sérülése miatt nem játszhatott a legutóbbi EB-selejtezőn.

Címkék: Victoria Beckham beckham foci sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu