Kis türelmet...
Hagyományos, bio termelésre való átállási stádiumban lévő szilvalekvárunk 1 napos főzés során éri el eredeti ízét, állagát. Süteményekbe, szilvalekváros derelyébe kiváló. Számos pikáns húsos és egyéb ételben az aszalt szilva is jól helyettesíthető vele.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 360 g
Gyümölcstartalom: 100g szilva/100g
Összetevők: Szilva (bio termelésre való átállás stádiumában)
Cukorfok: 44 %
A szilva élettani hatása:
A szilva vitaminjai közül az A-, az A-provitamin, a béta-karotin, a B1- és B2-, illetve csaknem valamennyi B-vitaminféleség, továbbá a C-vitamin érdemelnek említést.
14 éve | 0 hozzászólás
Kivételesen finom, karakteres ízvilágú termék. Reggelik, sütemények kihagyhatatlan kelléke, valamint pikáns, enyhén savanykás ízvilága miatt kiválóan alkalmas húsok, sajtok kísérőjeként.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 260 g
Gyümölcstartalom: 50g feketeáfonya/100g
Összetevők: Bio feketeáfonya, bio nádcukor, víz, gyümölcspektin, almasav
Cukorfok: 40 %
Feketeáfonya Élettani hatás:
Szakirodalmi adatok alapján az áfonya az egyik legértékesebb biológiai hatóanyagokat tartalmazó gyümölcsünk.
14 éve | 0 hozzászólás
Vörös áfonya lekvárunkra nem csak az egyedi, semmivel össze nem téveszthető ízvilág, hanem az egészségünkre gyakorolt jótékony hatás is jellemző. Erdélyi családok a mai napig legendákat zengnek gyógyító erejéről, ugyanakkor élvezeti értéke is kiváló.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 260 g
Gyümölcstartalom: 50g vörösáfonya/100g
Összetevők: Bio vörösáfonya, nádcukor, víz, gyümölcspektin, almasav
Cukorfok: 40 %
A vörösáfonya élettani hatása:
A vörös áfonya olyan anyagot tartalmaz, amely képes meggátolni az E.
14 éve | 0 hozzászólás
Tőzegáfonya lekvárunk ízvilága hasonló a vörösáfonyából készült lekváréhoz, de némiképp eltérő élettani hatása miatt fejlesztettük ki különálló termékként. Többi termékünkhöz hasonlóan, semmiféle ízfokozót, élelmiszerszínezéket, és aromát sem tartalmaz.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 260 g
Gyümölcstartalom: 50g tőzegáfonya/100g
Összetevők: Bio tőzegáfonya, nádcukor, víz, gyümölcspektin, almasav
Cukorfok: 40 %
A tőzegáfonya élettani hatása:
A tőzegáfonya igen gazdag antioxidánsokban (antocianidinek, tanninok), melyek védik szervezetünket a káros oxidációs folyamatoktól, óvják testünket az öregedéstől.
Bio szilvalekvárunk vákumos eljárással, kíméletes módon készül, így a termék megőrzi a gyümölcs eredeti értékeit. Savanykás aroma, gazdag ízvilág jellemzi.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 300 g
Gyümölcstartalom: 100g szilva/100g
Összetevők: Bioszilva
Cukorfok: 40 %
A szilva élettani hatása:
A szilva vitaminjai közül az A-, az A-provitamin, a béta-karotin, a B1- és B2-, illetve csaknem valamennyi B-vitaminféleség, továbbá a C-vitamin érdemelnek említést.
E termékünk egy teljesen natúr gyümölcskészítmény, mely feketeáfonyán kívül semmit sem tartalmaz. Mérsékelt, természet által szabályozott cukortartalma miatt nem viselheti a lekvár nevet. Kiváló pl. natúr joghurtok ízesítésére, húsok, sajtok kísérőjeként.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 240 g
Gyümölcstartalom: 100 %
Összetevők: Bio feketeáfonya
Cukorfok: cc. 18 %
Feketeáfonya élettani hatás:
Szakirodalmi adatok alapján az áfonya az egyik legértékesebb biológiai hatóanyagokat tartalmazó gyümölcsünk.
14 éve | 0 hozzászólás
Kivételesen finom, karakteres ízvilágú termék. A gyártás folyamán megőrizte a feketeáfonya felejthetetlen, jellegzetes ízét, zamatát. Enyhén savanykás ízvilága miatt minden körülmények között kellemes felfrissülést biztosít.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 600 g
Gyümölcstartalom: 60 %
Összetevők: Bio feketeáfonya, bio nádcukor, almasav
Cukorfok: 50 %
Feketeáfonya élettani hatás:
Szakirodalmi adatok alapján az áfonya az egyik legértékesebb biológiai hatóanyagokat tartalmazó gyümölcsünk.
14 éve | 0 hozzászólás
Különlegesen finom, sűrű, tartalmas szörp, mely régi hagyomány alapján készül, így nagyszüleink házi szörpjei köszönnek vissza fogyasztásakor. Kellemesen savanykás íze mindenkor üdít és felfrissít.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 600 g
Gyümölcstartalom: 60 %
Összetevők: Bio vörösáfonya, bio nádcukor, almasav
Cukorfok: 50 %
A vörösáfonya élettani hatása:
A vörös áfonya olyan anyagot tartalmaz, amely képes meggátolni az E.
Kapcsolat:
Szabó Zoltán Csaba 06 20 256 8501
Legyen termékünk ÁLDÁS Önnek és Családjának
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Bio Kovászos Uborka
14 éve | 0 hozzászólás
Bio kovászos uborka
Bio termelésből származó friss, ropogós, 6-12 cm hosszúságú uborkából készült, kaporral, fokhagymával, sóval, borssal ízesített savanyúságunk, mely finom, hagyományos zamatával képes akár télen is visszaidézni a nyári ízeket, hangulatot.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 700 g
Töltő tömeg: 350 g
Összetevők: Bio uborka, víz, bio kapor, bio fokhagyma, bio rozsliszt, só, bors
Az uborka élettani hatása:
Az uborka (Cucumis sativus) a tökvirágúak (Cucurbitales) rendjébe, a kobakosok (Cucurbitaceae) családjába tartozó növényfaj.
Címkék: Áldos zrt
Tovább