Kis türelmet...
14 éve | 0 hozzászólás
Kivételesen finom, karakteres ízvilágú termék. Reggelik, sütemények kihagyhatatlan kelléke, valamint pikáns, enyhén savanykás ízvilága miatt kiválóan alkalmas húsok, sajtok kísérőjeként.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 260 g
Gyümölcstartalom: 50g feketeáfonya/100g
Összetevők: Bio feketeáfonya, bio nádcukor, víz, gyümölcspektin, almasav
Cukorfok: 40 %
Feketeáfonya Élettani hatás:
Szakirodalmi adatok alapján az áfonya az egyik legértékesebb biológiai hatóanyagokat tartalmazó gyümölcsünk.
14 éve | 0 hozzászólás
Vörös áfonya lekvárunkra nem csak az egyedi, semmivel össze nem téveszthető ízvilág, hanem az egészségünkre gyakorolt jótékony hatás is jellemző. Erdélyi családok a mai napig legendákat zengnek gyógyító erejéről, ugyanakkor élvezeti értéke is kiváló.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 260 g
Gyümölcstartalom: 50g vörösáfonya/100g
Összetevők: Bio vörösáfonya, nádcukor, víz, gyümölcspektin, almasav
Cukorfok: 40 %
A vörösáfonya élettani hatása:
A vörös áfonya olyan anyagot tartalmaz, amely képes meggátolni az E.
Bio szilvalekvárunk vákumos eljárással, kíméletes módon készül, így a termék megőrzi a gyümölcs eredeti értékeit. Savanykás aroma, gazdag ízvilág jellemzi.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 300 g
Gyümölcstartalom: 100g szilva/100g
Összetevők: Bioszilva
Cukorfok: 40 %
A szilva élettani hatása:
A szilva vitaminjai közül az A-, az A-provitamin, a béta-karotin, a B1- és B2-, illetve csaknem valamennyi B-vitaminféleség, továbbá a C-vitamin érdemelnek említést.
14 éve | 0 hozzászólás
Tőzegáfonya lekvárunk ízvilága hasonló a vörösáfonyából készült lekváréhoz, de némiképp eltérő élettani hatása miatt fejlesztettük ki különálló termékként. Többi termékünkhöz hasonlóan, semmiféle ízfokozót, élelmiszerszínezéket, és aromát sem tartalmaz.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 260 g
Gyümölcstartalom: 50g tőzegáfonya/100g
Összetevők: Bio tőzegáfonya, nádcukor, víz, gyümölcspektin, almasav
Cukorfok: 40 %
A tőzegáfonya élettani hatása:
A tőzegáfonya igen gazdag antioxidánsokban (antocianidinek, tanninok), melyek védik szervezetünket a káros oxidációs folyamatoktól, óvják testünket az öregedéstől.
E termékünk egy teljesen natúr gyümölcskészítmény, mely feketeáfonyán kívül semmit sem tartalmaz. Mérsékelt, természet által szabályozott cukortartalma miatt nem viselheti a lekvár nevet. Kiváló pl. natúr joghurtok ízesítésére, húsok, sajtok kísérőjeként.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 240 g
Gyümölcstartalom: 100 %
Összetevők: Bio feketeáfonya
Cukorfok: cc. 18 %
Feketeáfonya élettani hatás:
Szakirodalmi adatok alapján az áfonya az egyik legértékesebb biológiai hatóanyagokat tartalmazó gyümölcsünk.
Az Áldos Zrt vezetősége nyilatkozott a minőség iránti elkötelezettségéről. A nyilatkozat dokumentuma itt található.
Élelmiszerbiztonsági és nyomon követési rendszert üzemeltetünk, amelynek a keretében évente történnek visszaellenőrzések.
Bizonylati rendünket is a szabályzatunknak megfelelően építettük ki.
Az esetlegesen felmerülő hibákat elemezzük, és intézkedéseket hozunk a jövőbeni elkerülésükről.
Feltétlenül szeretnénk magunkról a megbízható beszállító, megbízható partner arculatát kialakítani.
14 éve | 0 hozzászólás
Küldetés, cégfilozófia:
Az Áldos Zrt. célja, hogy egészséges, magas minőségű termékeket juttasson vevői asztalára. Ezen termékek kis üzemekben, nagy fokú személyes odafigyelés mellett készülnek. Külön jellegzetességet és értéket kínálnak a termékek azáltal, hogy minden árucikken feltüntetjük a gyártó nevét, és azt a területet, ahol azok általában a régi hagyományok szerint készülnek.
Mindez érvényesülési lehetőséget is jelent a jelenlegi ”multinacionális” környezetben, hátrányban lévő Kárpát-medencei őstermelőknek, kisebb vállalkozásoknak.
14 éve | 0 hozzászólás
Alakulás: 2007. év végén
Jelenleg: 70 tulajdonos, zömében egészen kis befektetők, 30.750 ezer forintos alaptőke
Vezetés: 6 fős igazgatóság, melynek az elnöke Szeibert András
Az ötletről: Az Áldos Zrt. hosszas együtt gondolkodás, tervezgetés eredményeképpen jött létre. Az alapítók nagy kapcsolatrendszere a családi és kényszervállalkozások területén, továbbá az egészséges élelmiszerek iránti igény fokozatos növekedésének az érzékelése együttesen alakították ki a megalakulás igényét.
14 éve | 0 hozzászólás
Az áldos leves magyar elődeink jellegzetes étele volt. Apróra vágott húst foghagymát, zöldségféléket és fűszereket, köztük borsot tartalmazott. Beletették a föld alatti, a földi és a föld feletti világ terményeit. Volt sűrűbb és hígabb leveses változata is. Ünnepi étkezésekkor Isten áldását kérték az étkezés előtt, esetleg áldozati étel is volt, innen származik az áldos név.Az áldost a magyar eredetű népek jellegzetes bronz főzőüstjében készítették. A főzőüstöknek többféle alakja volt, volt egy típus, amelynek a talpa szűkebb volt mint a felsőrésze és ezt gyakorlatilag a tűzbe rakták, ill.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Szilvalekvár hagyományos eljárással
14 éve | 0 hozzászólás
Hagyományos, bio termelésre való átállási stádiumban lévő szilvalekvárunk 1 napos főzés során éri el eredeti ízét, állagát. Süteményekbe, szilvalekváros derelyébe kiváló. Számos pikáns húsos és egyéb ételben az aszalt szilva is jól helyettesíthető vele.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 360 g
Gyümölcstartalom: 100g szilva/100g
Összetevők: Szilva (bio termelésre való átállás stádiumában)
Cukorfok: 44 %
A szilva élettani hatása:
A szilva vitaminjai közül az A-, az A-provitamin, a béta-karotin, a B1- és B2-, illetve csaknem valamennyi B-vitaminféleség, továbbá a C-vitamin érdemelnek említést.
Címkék: Áldos zrt
Tovább