Kis türelmet...
Különlegesen finom, sűrű, tartalmas szörp, mely régi hagyomány alapján készül, így nagyszüleink házi szörpjei köszönnek vissza fogyasztásakor. Kellemesen savanykás íze mindenkor üdít és felfrissít.
Alapadatok:
Nettó tömeg: 600 g
Gyümölcstartalom: 60 %
Összetevők: Bio vörösáfonya, bio nádcukor, almasav
Cukorfok: 50 %
A vörösáfonya élettani hatása:
A vörös áfonya olyan anyagot tartalmaz, amely képes meggátolni az E. coli baktérium megtelepedését a hólyag falán, illetve a húgycsövön. Ezenkívül gazdag forrása antioxidáns hatású bioaktív anyagoknak, amelyek hatástalanítják a szabad gyököket, így hozzájárulnak a szervezetben a fertőzések és a gyulladásos folyamatok korlátozásához. Azzal, hogy megvédik a szervezetet a bejutó káros molekuláktól, növelik ellenálló képességét.
Az antioxidánsokról még azt is tudjuk, hogy óvják testünket az öregedéstől, s emellett hozzájárulnak bizonyos krónikus betegségek megelőzéséhez, például ilyen az érelmeszesedés, a koleszterinlerakódás, a szívinfarktus, különféle bőrproblémák kialakulása, a daganatok keletkezése és a memóriazavar.
A vörös áfonya kiváló ásványianyag- (Ca, Mg, K), valamint A-, B-, C-vitamin-forrás is.
A vörös áfonya tehát népgyógyászati tapasztalatok és újabb kutatási eredmények alapján előnyösen alkalmazható húgyúti megbetegedések, fertőzések megelőzésére és kezelésére, az immunrendszer erősítésére, de jelentős a sejtregeneráló és az antioxidáns hatása is.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Bio Kovászos Uborka
Szilvalekvár hagyományos eljárással
Feketeáfonya lekvár
Bio vörösáfonya lekvár