Kis türelmet...
A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága folytatja a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás területén működők szakmai ismereteinek bővítését. Az eddig megrendezett eseményeknek megfelelően a köztestület célja továbbra is a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeret átadása az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban. Az idei tematikák összeállításánál a NAK arra is törekedett, hogy a tagi igényekhez igazodva további szükséges és hasznos tartalommal bővítse a programjait.
A tavaszi félévre tervezett események időpontja: 2019. április 12-13. - Kezdő csoport I. modul és 2019. május 17-18. - Kezdő csoport II. modul
2019. május 10-11. - Haladó csoport
Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari
szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490
50 80-as telefonszámon.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Növényi jelképek...
Alma gondok
Növényvédelemi tájékoztató