Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Nagy érdeklődés kísérte a Bajnokok Ligája-kiesés után a DVSC-TEVA első hazai fellépését, ám a Loki bebizonyította: a vetélytársnak kikiáltott Zalaegerszegnek nincs keresnivalója Debrecenben.

A múlt hét szerdai borasi találkozóhoz képest két helyen változott az összeállítás. A felépült Kiss Zoli került a jobboldali középpályás posztrjára, míg a nemzetközi porondon két mérkőzésre eltiltott Sidibe játszhatott Sztojkov helyén. Sándor Tamás ismét csereként jött szóba, ám ezűttal egy teljes félidő állt rendelkezésére.
Bár Dzsudzsák bombatalálatával viszonylag hamar vezetéshez jutott a Loki, a Zalaegerszeg még a szünet előtt fordítani tudott.
Ám fordulás után a támadó futballt produkáló debreceniek ellen nem volt esélye a trónkövetelőnek. Egy perc leforgása alatt megfordult a mérkőzés, melynek végére már alig volt debreceni védő a pályán. A bombagólok összecsapásán elsősorban a két gólt elérő Dzsudzsák és az egytalálatos Demjén volt elemében, ám a szünet utáni sokcsatáros támadójáték alapján nem kérdéses: a mai magyar mezőny legjobb csapata a Debrecen.

DVSC-TEVA – ZTE FC 3-2 (1-2) 
Debrecen, 7000 néző. Vezette: Fábián (Varga Zs., Ortó)
Gól: Dzsudzsák (21.), Koplárovics (30.), Pekic (43.), Demjén (53.), Dzsudzsák (54.)
Sárga lap: Polgár (14.), Vukmir (19.), Bernáth (20.), Vulin (36.), Dzsudzsák (72.), Dudic (72.) 
DVSC: Balogh – Bernáth (Sándor 46.), Komlósi (Demjén 14.), Mészáros, Szűcs (Kerekes 75.) – Kiss, Vukmir, Leandro,
Dzsudzsák – Kouemaha, Sidibe
ZTE: Babalj – Dudic (Lukács 84.), Polgár, Miljatovic, Vulin – Tóth Z. (Tóth N. 73.), Máté P., Davidov, Koplárovics (Diawara
73.) – Pekic, Waltner.

Forrás: www.deol.hu

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu