Kis türelmet...
HOZZÁVALÓK:
50 dkg csirkemellfilé (pulykamell)
10 dkg aszalt gyümölcs, gyümölcsök
1 hagyma
liszt
só, bors, szerecsendió, olaj, víz
ELKÉSZÍTÉS:
A húst felcsíkozzuk, fűszerezzük, liszttel megszórjuk és olajon, vagy vajon megpirítjuk, majd kivesszük és félretesszük.
A hagymát apróra vágjuk, a visszamaradt olajon megpirítjuk, majd rátesszük a húst, az aszalt gyümit és felengedjük annyi vízzel, hogy épp ellepje.
Lefedjük és puhára pároljuk, a vizet pótolhatjuk, ha szükségesnek találjuk. Akkor van kész, ha a husi puha, a szaft pedig jó sűrű, krémes lesz.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 207 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!