Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ne féljetek attól, hogy szentek legyetek!
 Állhatatosan tartsatok ki Krisztus mellett, hogy Õ bennetek maradjon! Ne hagyjátok, hogy kialudjon szívetekben a szentség fénye! Ne féljetek attól, hogy vágyakozzatok az életszentségre! Ne féljetek szentnek lenni! Azt a századot, ami a vége felé jár és vele együtt az új évezredet tegyétek a szent emberek korszakává!
Ne féljetek válaszolni hivatásotokra!
 Ne féljetek attól, hogy szüntelenül visszatérjetek Krisztushoz, az élet Forrásához! Kifejezve az õ bizalmát, Jézus felétek fordítja tekintetét és meghív titeket arra, hogy a létetekkel tegyetek valami jót, tegyétek gyümölcsözõvé azokat a talentumokat, amiket rátok bízott, hogy szolgáljátok az Egyházat és a testvéreiteket, és építsetek egy szolidárisabb, igazabb és békésebb társadalmat. Krisztus arra hív titeket, hogy helyezzétek vissza belé bizalmatokat és kövessétek õt a házasság útján, a papság és a megszentelt élet útján. Ne féljetek a szívetek csendjében meghallgatni az Urat, aki szól hozzátok!

 Ne féljetek a jövõtõl!
 Krisztus által hinni tudtok a jövõben, akkor is, ha nem tudjátok felismerni még a körvonalait sem. Ti az Úrra bízhatjátok magatokat a jövõben, és így felülkerekedhettek a bátortalanságokon, amit a feladat nehézségével és a jutalom értékével szemben éreztek. Az emmauszi úton megrémült tanítványoknak azt mondja az Úr: "Nem ezeket kellett elszenvednie a Krisztusnak, hogy beléphessen dicsõségébe?" Az Úr felteszi nektek is egyenként ugyanezt a kérdést. Ezért ne féljetek odaszentelni az életeteket békében és igazságban, mert ti tudjátok, hogy az Úr veletek van minden utatokon!
Ne féljetek a szenvedéstõl és a haláltól!
 Mivel Krisztus keresztje a szeretet és a megváltás jele, nem kell meglepõdjetek azon, hogy minden igazi szeretet áldozatot követel. Ne féljetek tehát akkor, amikor a szeretet túl sokat követel! Ne féljetek, amikor a szeretet áldozatot követel! Ne féljetek Krisztus keresztjétõl! A kereszt az Élet Fája. Minden öröm és minden béke forrása. Ez volt az egyetlen mód Jézus számára, hogy eljusson a feltámadásra és a gyõzelemre. Az egyetlen mód számunkra is, hogy részt vegyünk az õ életében, most és mindörökké.
Ne féljetek fiatalnak lenni!
Ne féljetek a fiatalságotoktól és attól a mélyrõl jövõ kívánságotoktól, hogy kipróbáljátok a boldogságot, az igazságot, a szépséget és a sokáig tartó szeretetet! Néha úgy érezzük, hogy a társadalom fél a fiataloknak ezektõl a hatalmas kívánságaitól, jóllehet ti magatok nem féltek. Ne féljetek! Amikor rátok nézek, kedves fiatalok, nagy hálát és reményt érzek. A jövõ hosszú ideig, a következõ században a ti kezetekben van. A béke jövõje a ti szívetekben van. Olyannak kell lennetek, akik mélyen bíznak az emberben és akik mélyen bíznak az emberi hivatás nagyságában.
Ne féljetek az igazságtól!
Néhányan közületek jól ismerik annak kísértését, hogy elmeneküljenek a felelõsségtõl: az alkohol és a drog világi illúzióiba, a házasság és a család melletti elkötelezõdés nélküli szexuális kapcsolatok keresésébe, a közömbösségbe, a cinizmusba és végül az erõszakba. Vigyázzatok a világ szemfényvesztésével szemben, ami ki akarja használni, el akarja rabolni az energiátokat a boldogság és az élet értelme iránti kutatásotoktól! Ne hagyjátok abba az elõttetek álló kérdések válaszainak felkutatását! Ne féljetek!
Ne féljetek hirdetni az evangéliumot!
Ne féljetek kimenni az utakra, nyilvánosság elé, ahogy az elsõ apostolok tették, akik hirdették Krisztust és a megváltás Örömhírét a városok, a központok és a falvak terein. Nem annak van itt az ideje, hogy szégyelljétek az Evangéliumot! Annak van itt az ideje hogy a háztetõkrõl hirdessétek! Ne féljetek szakítani a kényelmes és megszokott életmóddal, hogy végül elfogadjátok annak kihívását, hogy megismertessétek Krisztust a modern "városokban". Tinektek kell elmennetek az "utak keresztezõdéseibe" és meghívnotok mindazokat, akikkel találkoztok, Isten lakomájára, amelyet az õ népének készített. Krisztusnak olyan munkásokra van szüksége, akik készek az õ szõlõjében dolgozni. Ti, a világ katolikus fiataljai, ne hagyjátok Õt cserben. Kezetekben hordozzátok Krisztus keresztjét! Az ajkatokon legyen az élet igéje! A szívetekben ott van az Úr megváltásának záloga!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

"Ne féljetek"!"Ne féljetek!""Ne féljetek"!
Én is ezt kérem tőletek,kicsinyhitüek!
Inkább szeressetek,szeressetek,szeressetek,
Hogy betöltsétsétek az istenadta törvényeket!
Szeretetből vigyétek végbe ti minden tetteteket,
Hogya jó Atya mindig elégedett legyen Veletek!
Mi az összefüggés a szeretet és félelem között?
Nagyon szoros,higgyétek el!Hisz Isten a SZERETET,
S ki Istenben él mindig elszánt,bátor,hős lehet,
Csak a Vele való kapcsolat szoros kapocs legyen,
S megtapasztalod,hogyan űzi ki a SZERETET a félelmet!

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Nagyon szép,és tanulságos!Bár sokan olvasnák,élnének e szerint!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu