Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

   Nem vagyok sem sorozat-, sem tévéfüggő, van, hogy napokig be sem kapcsolom a tévét és nem is hiányzik. Ha van egy kis szabadidőm, akkor fotózok.

 

Nagyon szeretem a természetet, szeretek túrázni, hegyet mászni. Mindig is inkább korán kelő voltam, különösen nyáron, szerettem azt a nyugalmat, a csendet, amikor még mindenki alszik, csak a madarak csicseregnek és részese vagyok, ahogy ébredezik a világ. Imádom a napfelkeltéket.

   Nagyon fontosak a barátaim, nagy hangsúlyt fektetek a baráti kapcsolatok ápolására, mert hiszem, hogy igaz barátokat találni nehéz, de megtartani egy jó és mély barátságot még inkább! De még ha kevés az időm vagy óriási a távolság is, a jó barátok számíthatnak rám.

   Nehezen tudok nemet mondani, néha úgy érzem, hogy segítenem kell az egész világnak, sajnos vannak, akik ezt kihasználják.

   Nem tudok sokáig megülni egy helyben, folyton mehetnékem, csinálhatnékom van, különösen ha süt kint a nap és jó idő van.

  Legnagyobb csoda, ami történt velem, az a két fiam  születése volt, nem hittem, hogy lehet valaha valakit feltétel nélkül ennyire szeretni, mint a fiaim. Miattuk és Jézusért mindenemen feláldoznám, odaadnám, csak nekik jó legyen. Általuk lettünk igazi család, minden nap beragyogja az életünket. Igyekszem, hogy jó anya legyek és hogy a fiúk mindig büszke lehessenek arra, hogy minket választott szüleinek.
* Szerencsésnek mondhatom magam, mert habár voltak nehéz periódusok az életemben, van egy nagyon jó férjem és két csodálatos fiam. Igaz ,hogy már nagyok, de a mi számunkra ők még a mi kisfiaink.Szinte mindig elértem a kitűzött céljaimat, legyen az privát vagy szakmai. Boldog vagyok és szép életet élek. Persze ez nem a véletlenen, a szerencsén múlt, kitartó vagyok mindenben, amit elkezdek és próbálok mindig pozitívan gondolkodni és a jót és a szépet meglátni mindenben! Sokszor makacson ragaszkodom a céljaimhoz. De van még álmom, ami nem vált valóra, hisz ez visz csak tovább az életben, hogy mindig valami újat, valami jobbat érjek el.Most Jézust szolgálom, és ez a szolgálat betöltti perceimet , oráimat. Szeretettel csinálom,hiszen Jézus is felvette a szolgai formát :"Mert akik szolgálnak, azok szép tisztességet szereznek maguknak, és nagy bátorságot nyernek a Jézusba vetet hit hirdetésére."(1Tim.3:13)

Kedvenc idézet:

 

''NE ADD FEL AZ ÁLMAIDAT!KÜZDJ,HARCOLJ ÉS ELÉRED AZOKAT!''                                                                                                 
 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Grünfelder Ida üzente 13 éve

Drága Simona!

Ritkán lehet ilyen őszinte szavakat olvasni. Amikor a szeretetről a barátságról írsz az nagyon megható. Te egy nagyon tiszta szívű vagy ne add fel álmaidat. Ehhez kívánok jó egészséget kitartás Isten segítségével.

Szeretettel üdvözlöm az családodat is. Ida

Válasz

Kárpáti Ilona üzente 13 éve

Drága! Nagyon jó volt olvasni az "önéletrajzodat"; de e sorok nagyon meghatottak!!!!!!!!
Gratulálok 2 fiadhoz!!!!
Isten áldjon Kedves!
Szeretettel:Icu

Válasz

Szabó Mónika Simona üzente 13 éve

Még azt is oda tehetem , hogy bár román iskolákban jártam(általános, liceum)mert apa román és mindig gyülölte meg gyülöli a magyarokat én megtanultam magyarul irni és beszélni és MAGYARNAK VALÓM MAGAM, a férjem magyar és a fiunk magyar iskolában jártak. Ferenc a nagyobik fiunk 24, és Csongor-Béla 23 évesek.Szeretettel Moni.

Válasz

Kárpáti Ilona üzente 13 éve

Kívánom teljes szívemből,hogy Isten segítségével minden célod; vágyad és álmod elérjed!!! Szárnyalj! !!!!!!!!Repülj!!!!!!!!!!
Isten áldjon Drága!!!!!!!!!!!

Válasz

Cserei József üzente 13 éve

Isten legyen mindig veled ,hogy elérd az új céljaid,is ... Maradj mindig jóra igyekvő és szerető anya ...Szép napot ...

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu