Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

NYUGODT ÉJSZAKAI ALVÁS
„Békességben fekszem le és legott elaluszom; mert te, Uram, egyedül adsz nékem bátorságos lakozást.” (Zsolt 4,9)
Sok, különféle félelem akadályozhat bennünket a békés alvásban,Dávid akkor írta, amikor életveszélyes helyzetben volt. Absolon, a fia fellázadt ellene, és elűzte őt Jeruzsálemből. Dávid számára mindez nem sok jót ígért.
De Dávid már korábban is rájött arra, hogy Istenben kell bíznia.
Ezért egy ilyen nehéz helyzetben, menekülés közben, reggelre felébredve elmondhatta: „Én lefekszem és elalszom; felébredek, mert az Úrtámogat engem” (Zsolt 3,5). Este pedig bizalomtelje sen kijelenthette:
„Békességben fekszem le és legott elaluszom; mert te, Uram, egyedüladsz nékem bátorságos lakozást” (Zsolt 4,8).
Inkább választom azt, hogy megbékélek Istennel és alszom nyugodtan, ahogy Dávid tette, mint azt, hogy egy rettegő milliomos legyek. Használjuk ezt az napot is az Isten iránti bizalom ápolására.
Bizalom nélkül lehetetlené válik az ember társadalmi élete is sőt még a lelki élete is. Dávid zsoltáraiban 44-szer említi meg
"Én az Istenben bízom" Bizonyára egy egy csodás tapasztalata után írhatta e bátorító szavakat. Amint a következőt is: /Zsolt.62,9./"Bízzatok őbenne mindenkor ti népek,és öntsétek ki előtte szíveteket. Isten a mi menedékünk.!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu