Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Húsvét után se feledd el...

   Kevés ilyen husvétra emlékezünk, amikor a hivők mindenki otthon lakásukban tartózkodnak,a ragályos betegség miatt. Így több idő jut emlékezni drága Megváltónk,áldpzatára. Ezen a napon mivel szombat van,Jézus József sírjában nyugodott. Az a kéz akinek egyetlen érintésétől a betegek egészségesekké váltak, a vakok szemei megnyíltak,Akinek szavától és jelenlététől a démonok elmenekültek,most sírban pihen. A szégyen a kinzás hosszú napja után,végre megnyugodott. Bár a földön tanítványai akik szerették őt szomorkodtak, mindent veszve láttak. És nem emlékeztek azon szavaira,"De harmadnapon feltámad"

  Míg a földi követői szomorkotak,a mennye lények az angyalok a jövöt dicsőségesnek látták, mivel a bűnös ember megváltása valósággá lett. Látták a jövöt,amikor majd a Krisztus halála általi megváltottak bevonulnak Isten országába,és soha többé nem lesz halál,sem bűn, sem betegség. Ezekkel a gondolatokkal szívünk megtelik reménységgel, érezzük azt hogy Jézus áldozata érettem-éretted törtánt. /János így ír e reménységről:  
Jel. 1,5. "És a Jézus Krisztustol,aki a hű tanúbizonyság,a halottak közül az elsőszülött,és a föld Királyainak fejedelme. Annak aki minket szeretett,és megmosott bennünket a mi bűneinkböl az ő vére által."

Egy katedrális előcsarnokában,egy Jézus Krisztus szenvedését ábrázoló,képet helyeztek el a töviskoronával. Azok részére akik nem csak husvét táján gondolnak Jézusunk értünk hozott áldozatára,egy irás volt olvasható a kép alatt: EZT A KÉPET CSAK TÉRDENÁLLVA ÉRTHETED MEG IGAZÁN." A kép alatt volt még egy fábol készült térdelő kis pad is, melyre letérdelve alázattal a hivők elgondolkodhattak hogy mindezt Jézus értem tette meg.

Idézd emlékedbe minden nap János apostol szavait, "Aki minket szeretett,és megmosott bennünket a mi bűneinkböl az ő vére által."  Ez az amit nem szabad husvét után sem elfelednünk, mert az a határtalan szeretet aki kész volt önmagát áldozatul adni, Hamarosan beváltja igéretét és vissza jön az övéiért. HÁLA HÁLA  ezért néki.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu