Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Virág blogja

A Suzuki Motor Corporation (SMC) döntése értelmében Szentpéterváron építi fel legújabb termelõegységét, hogy ezzel kiszolgálja az orosz piac új autók iránti egyre növekvõ igényét. A létesítmény Szentpétervár Susari ipari parkjában épül meg.

 

Az új termelõegység építésérõl szóló szerzõdést a Suzuki Motor Corporation elnök-vezérigazgatója, Osamu Suzuki és Oroszország Gazdasági és Kereskedelmi Minisztere, Herman Gref írták alá a Szentpéterváron megrendezett Gazdasági Fórumon.

Címkék:

Tovább 

A Magyar Suzuki Zrt. irányítását hamarosan új vezérigazgató veszi át. Toda Kazuhisa, a jelenlegi vezérigazgató április 9-én új megbízást kapott Japánban, így a magyar vállalat vezetésével töltött sikeres négy év után távozik a Magyar Suzuki Zrt. élérõl, átadva helyét Isao Ozawa Úrnak, aki hivatalosan a vállalat májusi közgyûlésén foglalja el pozícióját.Toda Kazuhisa vezérigazgatóként 2003 áprilisában vette át elõdjétõl a Magyar Suzuki Zrt. irányítását.

Címkék:

Tovább 

Esztergom, 2007. augusztus 1. ? Toronymagasan felülmúlta korábbi teljesítményét a Magyar Suzuki Zrt. 2007 elsõ felében. A vállalat az idei év elsõ hat hónapjából vont mérleget, amelynek eredményeit gyárlátogatással egybekötött tájékoztató keretében ismertette a sajtó képviselõivel. 2006 hasonló idõszakához képest az esztergomi Suzuki-gyár teljesítménye a gyártott darabszámot illetõen 145 százalékot mutat, a 2007 elsõ felében értékesített Suzuki gépjármûvek száma pedig meghaladja 116 ezer darabot.

Címkék:

Tovább 

1., Honfoglaló

A Honfoglaló egy stratégiával ötvözött internetes kvízjáték, amelyet egyszerre három játékos játszik.

Az oldalon lehetõség van tesztjátékot játszani, ill. regisztrált felhasználónévvel résztvenni a játékban. (királyság alapítás)

Amennyiben valaki nem talál ellenfelet magának, lehetõség van robotjátékosok ellen játszani.


- Hosszú Hadjárat:

A játékosoknak a négy különbözõ forduló alatt a választott térképen (Magyarország, Európa) területeket kell elfoglalniuk úgy, hogy a feltett kérdésekre helyesen válaszolnak.

Címkék:

Tovább 

A Honfoglaló VB 2006 egy stratégiával ötvözött internetes kvízjáték, amelyet egyszerre három játékos játszik.

Az oldalon regisztráció után lehet játszani.

Amennyiben valaki nem talál ellenfelet magának, lehetõség van robotjátékosok ellen játszani.

A játékosoknak a négy különbözõ forduló alatt Németország térképén területeket kell elfoglalniuk úgy, hogy a feltett kérdésekre helyesen válaszolnak. A játék végén az nyer, akinek a legtöbb pontja van.

Címkék:

Tovább 

Játékleírás

A Stupido egyszerû kártyajáték, melyben a szerencsének talán nagyobb szerepe van, mint a kombinációknak és a taktikának. Mindenki játszhatja, aki ismeri a számokat és az összeadás szabályait.
A játék célja, hogy a játékos által elvitt lapokon lévõ büntetõpontok számának összege a játék végén minél kevesebb legyen.


A játék menete:

A Stupido 120 számozott lapból áll. A lapokon, a számon kívül, 0 és 5 közötti számú büntetõpont is van.

Címkék:

Tovább 

Játékismertetés

A Honfoglaló egy stratégiával ötvözött kvízjáték, amelyet egyszerre három játékos játszik egy 12-20 területre osztott térképen. A cél minél több területet megszerezni és ezáltal minél több pontot gyûjteni. A játék végén az a nyertes, akinek a legtöbb pontja van.
A területekért folytatott harc itt nem fegyverekkel, hanem kvízkérdésekkel történik...

I. forduló: Bázisterület sorsolás

Legelõször minden játékosnak kisorsolunk egy bázisterületet.

Címkék:

Tovább 

Azért remek játék a Honfoglaló, mert játszva okosít: rengeteget tanulhatsz ellenfeleidtől, de saját hibáidból is. Ma például nightclub2 fedőnevű vetélytársam rávilágított, hogy a Tisza a Fekete-tengerbe torkollik, az első váci csata nem Magyarországon volt, valamint hogy Kovács Ágnes vívásban szerzett olimpiai aranyérmet. Ezúton is köszönöm neki, hogy kiragadott a tudatlanság markából.

 

shamaltBLOG 

Címkék:

Az új Honfoglaló kinézete egyszerûen remek lett. Már kíváncsi voltam, hogy mikor eszközölik, a nagyjából fél éve történt módosításokat, a németországi Conquiztador példáját követve.

A csúnya, érdes kereteket finom és elegáns élsimítás, valamint enyhe árnyék cserélte le, a fa hatást keltõ elemeket pedig a mostanában elég divatosnak mondható üveg effektussal cserélték. Szépen néz ki, még tetszik is, de azért kicsit érdekesen fest a régies környezetben egy hájtek mérõmûszer, ami a hátralévõ köröket mutatja.

Címkék:

Tovább 

A nomád állattenyésztok életmódja bizonyos idoszakonként vándorlási hullámokat indított el. Az ?országút?, amely Ázsiából Európa felé haladt, átment Etelköz területén, s ez állandó veszélyforrást jelentett. Etelköz földrajzi helyzete ugyanis gazdasági szempontból nagyon kedvezo volt, de nem voltak jól védheto határai. A sík terület átjáróházzá válhatott, vagyis nem jelentett biztonságot. A konkrét gondot az 890-es évek elején meginduló arab támadás jelentette, melynek hatására a besenyok 895-ben átkeltek a Don folyón, és megtámadták az ott élo magyarságot.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

czifra lászló üzente 11 éve

Stronghold Firefly Studios

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu