Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Acer Aspire M5-583P-5859

 

Az Acer Aspire M5-583P-5859 egy stílusos 15.6 hüvelykes laptop PC egy jó Intel Core i5-4210U dual-core processzor, érintőképernyő támogatás, és a viszonylag alacsony áron.

A M5-583P-5859 ágyazott 0,9 hüvelykes vékony alumínium ház ezüst színű szálcsiszolt mind csuklótámasz és a fedél. Az alap a notebook rendelkezik chiclet stílusú billentyűzet háttérvilágítással és numerikus pad és egy tágas egyrészes trackapad integrált bal és jobb klikk gombok is. Az alváz egy kicsit érdekes, mint más laptopok, mivel a port többnyire csoportosulnak a hátsó, hanem az oldalak. Összességében három USB csatlakozók, HDMI kimenet, a memóriakártya-olvasó, Acer saját számoló port, amely lehet használni, mint a VGA videó, vagy USB-n keresztül adapterkábel, és Ethernet hálózati csatlakozó. A vezeték nélküli kapcsolat, a laptop rendelkezik Wi-Fi hálózat, WiDi Wireless Display technológia és a Bluetooth.

Az előadás ennek a laptop meg fog felelni azoknak a felhasználóknak, akik nem akarnak ütközni csuklás közben napi bevásárlásban és akik néha nem néhány bonyolultabb dolog, mint a video és képszerkesztő. Ezen túlmenően, a i5-4210U nyújt még néhány szerencsejáték izom köszönhetően az integrált Intel HD 4400 grafika.Ezt fel lehet használni a játék a legújabb játékokat, ha tárcsázza le részletesen a beállításokat és a felbontást.6GB RAM van, hogy a zökkenőmentes működéséhez a Windows és a programok során nehéz multitasking ülés. A merevlemez, a laptop egy szokásos 500 GB-os egység, míg a DVD-író hiányzik.

Apropó felbontás, Acer M5-583P-5859 egy 1366-by-768 pixel számíthat a multitouch-képes 15,6 "panel. A felső LCD keret, Acer beágyazott a webkamera támogatja a 1280 x 720 felbontású, és van sztereó hangszórók beépített.

Az Acer azt állítja, hogy a laptop akkumulátor élettartama a modell akár hat és fél órán át.

Zárt M5-583P-5859

Címkék: acer acer laptop acer laptopok laptop notebook web

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu