Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A TAVASZ

 

Vidám pendülés hárfa húrjain, mely a télről, mint álmos, régen elmúlt évszakról regél. Hisz élettől duzzad a határ, rügyek pattannak a fákon, madarak éltetik az új, friss hajtásokat, amint a fölből előbújnak. Fészkelőhelyet keresnek lombos fák védelmében, s közben énekükkel harsányan koncerteznek.Egyre hosszabbak a napok, nem kell már hat órakor behúzódnunk otthonunkba.


A márciusi reményekkel teli indulást az áprilisi féktelen bolondozás, majd a romantikus május követi. Ki az, akit nem érint meg ez a változatosság, aki nem lelkes és akit nem bódít el az arcunkat simogató enyhe májusi fuvallat. 

-Ki a természetbe!--dübörgi a szívünk.

Kiránduljunk, fedezzünk fel ismeretlen tájakat, szépítsük a környezetünket, kertészkedjünk. Egyszóval, legyünk aktív részesei a természetnek!


Ilyen hát a tavasz pezsdítő ereje.


Azért persze ne hagyjuk otthon esőkabátunkat, és hátizsákunkban adjunk helyet egy szél ellen védő kiskabátnak is. A tavasz ugyanis többször lep meg bennünket váratlanul zivatarral, viharokkal, áztató esős májusi napokkal. Olyan ez, mint egy szeszélyes, szipogós szép lány, akinek a hangulata egyik percről a másikra borongóssá válik. Dúl-fúl de csak egy percig, majd megenyhül, és már mosolyog is. Az ég is tiszta kékre vált, eltűnnek a felhők és a virágba borult világ is megbékél. 




Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu