Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A táska vásárlás divatját éli. Sok embernek nincs pénze, de mégis úgy gondolják, hogy talán abban az esetben, ha egy picit spórolnának rajta, nem járnának rosszul. Igaz ez? Tényleg a táskákon kellene spórolni, vagy valami máson lenne érdemes? Jó kérdés!

 

Ahhoz, hogy jobban át tudjuk látni ezt a sokak által feltett kérdést, érdemes lehet abba belegondolni, hogy mégis mitől lesz az ember igazán stílusos.

 

Mi adja a táska igazi divatját?

 

A szabás, anyag és a szín. Semmi másra nem kell gondolnunk. Nincs ebben semmi különleges, hihetetlen vagy varázslat: a táskák szépsége abban rejlik, hogy mesteri stílussal állították őket össze fashion terméktervező szakemberek.

És ez különösen igaz a táskapiacon. Sehol máshol nem figyelhető meg ilyen fokú figyelmesség a divatvilágban.

 

Hol olvashatunk remek bejegyzéseket a témával kapcsolatban?

 

Ha művelődni szeretnénk, akkor érdemes lehet talán a ZomaDivat blogján körülnézni. Itt számos bejegyzés található a témában, és gyakorlatilag mindenre választ kaphatunk a táska témakörben, legyen szó választási tippekről, anyagokról, stílusfajtákról. Minden egy helyen – egy az egyben. A blogot ráadásul egy profi divatszakértő írta, aki a témában jártas.

 

Mennyit kell kiadni a kezeink közül, ha szeretnénk igazán jó táskát venni?

 

Sokan azt hiszik, hogy ez egy százezres tétel. Való igaz, hogy a sztárok táskái sokszor nagyon drágák, de ez nem jelenti azt, hogy a boltokban, vagy webáruházakban ne lehetne kapni viszonylag olcsón olyan terméket, amivel ne mehetnénk el a legjobb helyekre is.

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu