Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Abban az esetben, ha szeretnénk igazán szép és igényes kertberendezést, nagyon fontos, hogy a tökéletes esztétikumot szem előtt tartsuk. Ne gondoljuk azt, hogy pusztán azzal, hogy növényeket ültetünk, már minden meg lesz oldva – elengedhetetlenül fontos, hogy megfelelő esztétikai érzékkel álljunk neki a kertberendezésnek.

 

De mégis milyen szempontokat, elveket érdemes szem előtt tartani? Íme, ezek közül néhány, melyet érdemes picit jobban átgondolnunk abban az esetben, ha úgy érezzük, hogy szeretnénk igényesen hozzálátni a feladatoknak.

A szépség honnan ered, és miből?

Mégis miből gondolhatjuk azt, hogy egy kert szép? Íme néhány olyan dolog, ami alapján úgy gondolhatjuk, hogy egy kertgazdaságban az esztétikum teremt meg mindent.

 

Szép kialakítás. A szép és gondos kialakítás mindig segíthet abban, hogy igazán igényes és gyönyörű legyen a kert berendezése.

 

Pázsit. A pázsit nagyon szép és igényes lehet, de nem mindig üde és zöld – hiszen, kifakulhat egy idő után, de a műfüvek mindig zöldek és üdék maradnak.

 

Virágok. A virágok közül a tulipán, a nárcisz, a selyemvirág és a liliom a nyerő, a többi említésre se méltó, vagy nem annyira ismert és szép küllemét tekintve.

 

 

Fák. A fák közül érdemes olyanokat választani, melyek mindig hoznak sok szép virágot és gyümölcsöt is. Ennek köszönhető például az, hogy pompás virágözönbe burkolózik a táj minden éjjel. 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu