Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Domino Surf egy hatalmas átverés!!!!!!4

Egy hete sem aktiváltam, és már kiakadtam rajta.. A honlapon azt írja, hogy 890 ft időszaki díj, és ebben benne van a 150 MB internet, meg 29 ft-os sms, 39 ft-os belföldi hívás, stb. Na nekem aktiváláskor levonta a 890 ft-ot, és jött egy sms, hogy a GoNapi net csomagot aktiválták napi 195 FT-ért 10Mb-ot netezhetek.
Írtam a T-mobilnak egy e-mailt, válaszukban megnyugtattak, hogy a Domino Surf-höz 150 MB net jár, ha az elfogy az adott hónapban, akkor tudok napi 195 Ft-ért netezni.
Úgy voltam vele hogy oké, biztos így van. Csak 2 nap múlva néztem az egyenlegemet, hogy párszáz forinttal kevesebb lett! Magyarul a havi 890 mellett volnja a napi 195 ft-ot is, úgy, hogy a napi 10 MB-ot nem használtam fel..

Írtam nekik mégegy felháborodott emailt, amelyben közölték, hogy a Domino Surf díjcsomagban a GoNapinet mobilinternet található, és a 150 MB net mellé biztosítanak pluszban naponta 10 MB netet. Nem értem, hogy mi a francnak adnak pluszba naponta 10 MB netet, ha a havi 150 MB el se fogyott még?????? Ezt persze elfelejtették közölni, hogy ők pénzért adnak naponta plusz 10 MB-ot..

Ha kiszámolom, hogy havi 890 + 195 ft X 30 nap = 6740 FT, ha pl minden nap egyszer felmész a facebookra! Ez aztán marhára megéri...

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu