Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Berlini szelet / Berliner /

A linzeren a töltelék, majd ezen pedig piskóta tészta.
Hozzávalók:
400 g liszt
150 g vaj
400 g cukor
150 g morzsa
200 g dió
4 tojás
só, 1/2 citrom, 0,3 d rum, 100 g lekvár, 2 g fahéj, 1 g szegfűszeg.
Elkészítés:
1,, A 300 g liszttel, 80 g cukorral, 150 g vajjal, sóval linzer tésztát készítünk.
Kinyújtjuk,, tepsibe rakjuk, kisütjük.
2, A lekvár és a rum felét összevegyítjük és a kisült tésztára kenjük
3, A darált diót a lekvárral, rummal, 200 g cukorral, morzsával és a fűszerekkel összekeverjük. Amit a linzeres masszára rákenünk.
4 A 4 tojássárgáját 90 g cukorral felverjük. Hozzá adagolunk 100 g lisztet, citromot. Hozzákeverjük a 20 g cukorral felvert tojások fehérjét. Ezzel a piskótával takarjuk be vagy rácsozzuk a linzeres diós masszát.
5., Sütjük 160-170 °C-on 40 perc.

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 233 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

M Imre üzente 2 éve

Köszönöm a számítástechnika klubos leírás megosztását! Ödv, Imre

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

http://szamitastechnika.network. hu/blog/szamitastechnika-klub- hirei/kepfeltoltes-a-network- weboldalon-az-adobe-flash- hasznalata-nelkul

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

Képfeltőltés 2021 január 01-től:

Gulyás Zoltán üzente 6 éve

Így van, de már törölte...Kösz!

Garáz József üzente 6 éve

Zoli ! A képeid között más is töltött föl képet . Biztos el tévesztette Van ilyen .

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu