Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

APOLLO ARTMOZI

  

Magunkról...

 

 

A Pécs történelmi belvárosában fellelhető Apolló Artmozi 2004. szeptemberében nyitotta ki kapuit mintegy 5 évi szünet után. A mozinak otthont adó épületet eredetileg is filmszínháznak építették, annak 1912-es homlokzatát visszaállították a legutolsó átalakítás során. A megújult mozi kéttermes, melyek 105 illetve 40 fő befogadására alkalmasak. Nevük "16 mm" és "Szuper 8". Mindkét teremben napi 3 előadásban művész filmeket vetítünk, beilleszkedve ezzel Pécs élénk kulturális életébe. A városban az Apolló megnyitása előtt egy 10 termes multiplex és egy 1 termes belvárosi mozi volt, ahol a gyerekfilmektől a kommerszig filmek széles skáláját vetítik ma is.

 

 

Az Apolló látogatói főként egyetemisták és azok az emberek, akik a régi idők filmjei iránt érdeklődnek. Az Apolló Artmozi néhány vetítéséhez rendezői beszélgetéseket is szervez. Ezekre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Eddigi Janisch Attila, Durszt György, Grunwalsky Ferenc, Tarr Béla, Kisfaludy András, Pálos György és Muhi András voltak a vendégeink..

 

 

Az Apolló aktívan részt kíván venni hazai és nemzetközi filmfesztiválok lebonyolításában is. A fővárosi helyszín mellett nálunk volt látható a német és a dán filmhét valamint a Titanic Filmfesztivál.. Természetesen szivesen adunk otthont a helyi rendezvények is, mint például Pécsi Nemzetközi Filmünnep, Pécsi Mozgókép Fesztivál, deviancia prevenciós rendezvény, férfiak napja, ibero-amerikai vagy finn hét.

A mozi alatt a földszinten hangulatos kávéház-étterem várja a vendégeket. Számos rendezvénynek közös helyszíne a mozi és a kávéház.

 

 

Elérhetőség:

 

E-mail: apolloartmozi@gmail.com

 

Címkék: Kultúra Pécs art cirko film filmek filmszínház mozi művész

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu