Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Egy brit és egy belga ingatlanbefektető cég jelentkezett a Ferencváros hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanjának értékesítési pályázatára. A Kincstári Vagyoni Igazgatóság vezetője az InfoRádiónak elmondta: a majdani nyertesnek legalább 4 milliárd forintból fel kell újítania a stadiont, meg kell vásárolnia az FTC Labdarúgó Zrt. 800 millió forintos részvénycsomagját, és meg kell váltania a Ferencváros létesítményhasználati jogát.

Negyedszer hirdetett pályázatot a KVI a Ferencváros ingatlanjaira. Az első két alkalommal a vagyonkezelési jogra lehetett pályázni, ez azonban senkit nem érdekelt. Harmadjára már a tulajdonjogot hirdették meg, azonban ez is eredménytelenül zárult.

A negyedik pályázatra viszont ketten is jelentkeztek, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy megfelelnek-e a kiírásnak, ez nagyjából két hét alatt dől el - mondta Zelles Sándor.

Az egyik jelentkező az angol másodosztálybeli Sheffield United tulajdonosa, vele egyébként már többször is tárgyalt a Fradi vezetése.

Zelles Sándor elmondta: a pályázóknak szigorú feltételeket kellett vállalniuk. Másfél milliárd forintot kell fizetni a létesítmény használati jogáért, a klub részvényeiért pedig 800 millió forintot. Vállalni kell egy 1,2 milliárd forintos felújítást, az állami telekért pedig 4,1 milliárd forintot kell adni.

Ha legalább az egyik pályázat megfelel a kiírásoknak, az kihúzhatja a bajból a Ferencvárost. Az összeget ugyanis még az idén át kell utalni, a felújítás pedig a jövő év elején megkezdődhet.

http://www.ftc.hu/index.php?action=cnews&nid=20904&sact=news 

Címkék: fradi sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu