Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában az ötödik helyezett Ferencváros a negyedik Jászberényt fogadta. Ha a zöldek győznek, megelőzik riválisukat a tabellán. A vendégek kapusa Roza egy megingástól eltekintve remekül védett, abból viszont gólt kapott csapata, amivel eldőlt a meccs.
 
Ahogyan az várható volt, az Üllői úton vehemens Fradi-rohamokkal kezdődött a találkozó, az ötödik percben Bartha a felső lécet találta el, míg Horváth Péter és Lipcsei lövésénél, illetve Ndjodo fejesénél Roza kapus védett remekül.

A vendégek előtt a félidő közepén adódott két lehetőség, de Hidvégi a kapu fölé, míg Fele mellé lőtt.

Az utolsó negyedórában előbb Brettschneider lőtt a kapusba, majd Lazics és Lipcsei lőtt a kapu mellé, de ekkor már a zöld-fehérek sem nyomtak olyan erővel, mint az elején.

A második félidőben is maradt a Fradi fölénye. Előbb Ndjodo lövését hárította bravúrral Roza, majd Brettschneider lőtt a kapu mellé. Aztán az 58. percben az eddig remeklő Roza kapus nagyot hibázott, s ezt kihasználva Brettschneider fejelt a kapuba. Ezzel megszerezte az áhított vezetést a hazai gárda.

Erre aztán rá is ültek a hazaiak, akik nyilván nem akartak abba a hibába esni, mint az idény elején, amikor hiába szereztek vezetést, az ellenfeleknek rendre sikerült kiegyenlítenie. Márpedig a Fradi idén még nem nyert úgy meccset, ha gólt kapott.

Szóval visszább vettek a zöldek, a vendégek viszont nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy náluk van többet a labda: a 16-os előteréhez érve elfogyott a tudományuk. A hosszabbításban aztán még Lipcsei növelhette volna az előnyt, ám végül a már fekvő Rozába lőtt.

Így aztán, ha csak minimális különbséggel is, de teljesen megérdemelten győzött a Fradi, s lépett fel így az ötödikről a negyedik helyre, míg a jászberényiek ugyan igazolták, hogy miért az övék az egyik legjobb védelem a másodosztályban, de a támadásokra így már nem maradt erejük.
 
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=159002&archiv=1&next=0
 

Címkék: foci fradi sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu