Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Semmi sem dőlt el a Kaposvár elleni párharc első meccse után. Az MK-nyolcaddöntőjében hazai pályán 2-2-re végeztünk a somogyiak ellen. A mieink álltak közelebb a győzelemhez, a meccs nagy részében fölényben játszottunk, először tizenegy, majd tíz ember ellen is.

 . A 7. percben nem sok hiányzott a vezető gólhoz: Lipcsei egy "lekészített" szabadrúgást tökéletesen csavart a bal felső sarok felé, Kovács óriási bravúrral védett.

Pár perccel később haosnló volt a forgatókönyv, ám a kipattanó labdát Bartha a hálóba vágta. Ezután is támadásban maradtunk, jól játszottunk, Ndjodo be is talált a kapuba, de les miatt nem adták meg a gólt. Ekkor úgy tűnt, megnyerjük a meccset, hiszen a Kaposvár nem igazolta játékával, miért is áll az élvonal ötödik helyén.

Aztán a semmiből egyenlítettek a vendégek Alves góljával, sőt az első félidő végén Zahorecz találata után már a Kaposvárnál volt az előny. A gólszerző aztán túlzott gólörömért sárgát kapott, amely már a második volt, így mehetett zuhanyozni.

Fordulás után a kezdetektől nagy fölényben játszottunk, beszorítottuk a Kaposvárt. Kisebb lehetőségek után aztán Dragóner egyenlített ki egy szépen helyezett lövéssel a 62. percben. Óriási volt ekkor a nyomás a vendégcsapat kapuja előtt, ám a somogyiak átvészelték ezt, és az utolsó negyedórára kijöttek a szorításból. Mindkét kapu előtt adódtak még lehetőségek, de gól már nem született, így a találkozó 2-2-vel zárult.

A mieink közelebb álltak a győzelemhez, ám két hét múlva, a visszavágón nem lesz könnyű dolgunk. A visszavágó két hét múlva lesz.

http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=20894&sact=news

Címkék: foci fradi sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu