Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Távozott a Cornexi-Alcoa kézilabda-csapatától Kenyeres Fanni – jelentette be sajtóközleményben a székesfehérvári együttes. Az okokról egyik fél sem nyilatkozik, sőt a klubelnök a Nemzeti Sporttal közölte: nemcsak ő, senki más sem fogja kommentálni nekünk a történteket.


A klubnál nem óhajtották bővebben kommentálni a mindössze egy mondatból álló sajtóközleményt. A Cornexi sajtófelelőse érdeklődésünkre annyit mondott, hogy ő sem tud többet, vele is csak a tényt közölték.

Balássi Imre elnök azonban vélhetően jóval többet tud ennél, ám nem óhajtott reagálni az ügyre.
„Nem óhajtok többet mondani, mint ami a közleményben van, és nem fog nyilatkozni más sem ebben az ügyben” – fogta rövidre.

A klubnál 2001 óta szereplő Kenyeres Fanni úgy nyilatkozott, hogy a jövő héten van egy tárgyalása a klub elnökével, ahol mindent véglegesítenek. A vezetők azonban szavát vették, hogy addig nem mondhat semmit a nyilvánosságnak az ügyről.

Egyelőre semmit nem lehet megtudni a 29 éves játékos távozásának körülményeiről, Balássi elnök teljes hírzárlatot rendelt el, ami némileg érthetetlen.

Nem csak a 35-szörös válogatott balszélső az egyetlen távozója az utóbbi napoknak: a 28 éves cseh beállótól, Petra Valovától is elköszönt a klub október elején. A 2006 nyarán a klubhoz érkező játékos 32 bajnokin 22 gólt szerzett, de már nyáron jelezte, hogy távozni akar. Bár a remélt előnyös szerződése nem jött össze, a Cornexi már nem számol vele: ezt bizonyítja az is, hogy a junior válogatott Mayer Szabinát már kölcsönvették a székesfehérváriak.  http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=156763&archiv=1&next=0

Címkék: Cornexi-Alcoa Kenyeres Fanni kézilabda sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu