Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Egyeztettek Brüsszelben az illetékesek, s ennek alapján kialakult a nemzetközi menetrend és a magyar válogatott programja a jövő augusztusi pekingi olimpiáig. A magyar csapat négy tornán vesz részt az ötkarikás játékokig (köztük az EB-n), s barátságos meccseket is vív. A 19-tagú kerethez Kemény Dénes jelenleg nem kíván "hozzányúlni", de elképzelhető hogy edzésekre, edzőtáborba, egy-egy tornára valakit nem hív meg és mást próbál ki alkalomszerűen. A közvetlen olimpiai felkészülés kezdete, május 26. után a keret már csak szűkülni fog.

Kemény Dénes szövetségi kapitány arról tájékoztatta a vlv-t, hogy az olimpiáig hátralévő időszak programja 90 százalékig véglegessé vált.

2008 február 22-23-24-én a Volvo Kupa jelenti az első megmérettetést a csapat számára - a torna helyszíne még bizonytalan, de biztos, hogy valamelyik vidéki város ad otthont a versenynek. Az ellenfél az ausztrál, a kanadai és a román válogatott lesz.

2008. május 26-án a Margitszigeten kezdődik meg a közvetlen olimpiai felkészülés, amely Balatonfűzfőn folytatódik.

2008. június 27-28-29-én ING Kupa lesz a görög, a montenegrói és a német válogatott részvételével - egyelőre szintén bizonytalan, hogy melyik vidéki városban. (A németekkel egyébként közös edzőtáborozás és hivatalos barátságos mérkőzés is tervbe van véve.)

2008. július 4. és 13. között a spanyolországi Malagában rendezik meg az Európa-bajnokságot, amelyen a magyar válogatott természetesen részt vesz.

Ezt követően a margtszigeti Hajós Alfréd Sportuszoda ad otthont a hagyományos Unicum Kupának - a pontos időpont még nincs meg.

Az olimpián részt vevő 13 játékos nevezését 14 nappal a torna kezdete előtt kell leadni, ezen már csak a FINA engedélyével lehet esetleg változtatni, nyomós indok (például súlyos sérülés) esetén.

Szó van arról, hogy közvetlenül a Pekingbe utazás előtt esetleg együtt töltene néhány napot az olimpiai bajnok magyar és a világbajnok horvát válogatott vagy Budapesten, vagy Pekinggel azonos időzónában, erről azonban egyelőre csak tárgyalások folynak, a program még nem alakult ki.

Kemény Dénes elmondta azt is, hogy az elmúlt szezon kedvező tapasztalatai alapján a magyar válogatott valamennyi mérkőzése az olimpia évében is "tévés" meccs lesz, vagyis a legszélesebb közvélemény figyelemmel kísérheti a Pekigre készülő csapat találkozóit, felkészülési állomásait.
http://kemenydenes.vlv.hu/2007-10-02/Itt_a_program_Pekingig/

Címkék: Peking olimpia sport vízilabda

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu