Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

2007. október 13.
NSU 300 néző

Domino Honvéd – Hungerit MetalCom Szentesi VK 16 -8 /3-2; 6-1; 3-2; 4-3,/

Vezette: Madarasi Attila, Székely Zoltán,


Domino Honvéd
: Gyöngyössy Anikó, - Péteri, Tomaskovics 1, Kisteleki Dóra 5, Takács 2, Németh, Györe 5, Kotsidou, Tóth I. 2, Tóth L. 1, Kling, Bódi, Tóth V., Kisteleki Hanna,

Edző: Györe Lajos
Emberelőny/gól: 7/2

5m-es/gól: 1/0


Hungerit MetalCom Szentesi VK
: Tóth A. – Győri 1, Hevesi, Szabó X, Kertes, Dalmády P, Molnár A, Maggan, Szremkó, Kotova, Ábel, Gémes, Pengő, Brezovai,

Edző: Kocsis István

Emberelőny/gól: 7/1

5m-es/gól: 1/0

Györe Lajos: A második negyed parádés játékának köszönhető a harmadik rangadón is megszereztük a győzelmet. Mindenki játékával elégedett vagyok.

Az első negyed igazolta a várakozást, amit az eddig két veretlen csapat találkozója nyújtott, nagy taktikai csata volt. A Domino világelső kapuvédője Dr Horváth Patrícia helyett az ifjúsági és junior válogatott Gyöngyössy Anikó védett, és megszolgálta a bizalmat. A második negyedben a Dominos lányok beleerősítettek, Kisteleki 2, Tomaskovics 1, és Györe3 , góljaival elhúztak ekkor 9-3 lett az első félidő eredménye. A következő játékrészekben Domino még tovább tudta növelnie az előnyét, pedig mindenki lehetőséget kapott a játékra.

Györe Anett csapatkapitány: Nehezebb mérkőzésre számítottam, a jó védekezésünknek köszönhetően tudtuk legyőzni az eddig veretlen Szentest.

 

Hazai medencében szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Főiskola csapata a női vízilabda-bajnokságban az OSC-től. A különbséget gyakorlatilag az első negyedben kialakította Becsei Péter együttese, ezt a periódust 2-0-ra nyerte az OSC. A vége 3-5 lett.

 Bán Balázs:

 

Dunaújvárosi Főiskola ELCO-OSC CEMELOG 3:5 (0:2, 2:1, 0:1, 1:1)

Dunaújváros, Fabó Éva Sportuszoda, 500 néző. Jv.: Vojvoda István, Pásztor Antal.

Dunaújvárosi Főiskola ELCO: BRÁVIK H. - Zsámbok, VARGA 2, Benkő N., Szűcs 1, Brávik F., Jancsó. Csere: Callahan, Sipos, Huszka, Poszkoli. Edző: Mihók Attila.

OSC CEMELOG: SÓS - TIBA 1, PARDO 1, Menczinger K. 1, PRIMÁSZ 1, Ipacs, ZANTLEITNER 1. Csere: Szabolcsi, Keszthelyi, Horváth, Boros. Edző: Becsry Péter.

Emberelőnyök/gól: 5/0, illetve 5/0.

Ötméteresek: 0/0, illetve 1/1.

Egykori dunaújvárosiak látogattak az őshazába, és ha már így tettek, gólokat is lőttek. Primász, Zantleitner és Tiba is beköszönt, ráadásul a fővárosiak hálója előtt az exfőiskolás Sós szenzációs formát mutatott.

A hazaiak ugyan 0:2-ről még egalizáltak a második negyedben, ám vezetni egyszer sem tudtak. Az utolsó játékrészben, 3:4-nél volt egy olyan támadás, mely egyenlítéssel kecsegtette a házigazdát, ám ez eredménytelen maradt. A dunaújvárosiak rendkivűl pechesek is voltak, hiszen nyolc alkalommal találták el a kapufát. A végig izgalmas és feszült rangadón a kevesebbet hibázó, az ideges és kapokodó játékát jobban leküzdő OSC megérdemelten vitte el a bajnoki pontokat a meglehetősen pontatlan támadójátékot mutató főiskolások otthonából.

Mihók Attila: Nagyon gyenge egyéni teljesítményekkel, harmatos és vérszegény támadójátékunkkal semmi esélyünk sem volt a győzelemre. Játékosaim, érthetetlen módon, mintha önbizalomhiánnyal küzködtek volna.

Brávik Henrietta: Nagyon jó védekező teljesítményt nyújtottak a lányok hátul. Öt kapott góllal igenis lehetett volna rangadót nyerni. Három dobott góllal viszont nem, elől nagyon rosszul ment. A hatástalan támadójátékunk miatt veszítettünk.

Becsry Péter: Ugyan kevés gólt lőttünk, mégis tudtunk győzni Dunaújvárosban, ami mindig nagy tett. Ráadásul a három kapott gól egy rangadón nagyszerű teljesítményről árulkodik.

Tiba Zsuzsa: Méltó ellenfelünk volt a dunaújvárosi csapat, ezt a gólok száma is mutatja. Állóképességben mindkét gárda nagyon jó volt, ezúttal a kapusteljesítmény döntött a javunkra.


UTE-Jégcsillag - ZF Eger 7-5

BVSC - ASI REHAU 13-4

http://www.waterpolo.hu/?n=5&tartalom_id=1117&area=358

Címkék: Női OBI sport vízilabda

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu