Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Floriol Női OB I Bajnokság 2007/08
4. forduló eredményei:

Kocsis István beszámolója:

Hungarit Metalcom Szentes-BVSC  17-9

Szentes, ligeti uszoda, 150 néző. Vezette: Németh A., Rubos.K.
Hungerit MetalCom Szentes: Tóth A. – GYŐRI 2, Szabó X. 2, Molnár A. 1, SZREMKÓ 4, KOTOVA 3, Ábel 1. Csere: Hevesi, Kertes, Dalmády P., MAGGAN 3, Gémes 1, Kövér Kis, Brezovai (kapus). Edző: Kocsis István.
BVSC: Papp T. – Csabai 1, Bodor, Virág 1, CSAVAJDA 3, Márki 1, Dolnay 1. Csere: Aibester, Béki, Lippey, László, Tóth R., SOMHEGYI 2, Szilágyi (kapus). Edző: Tóth Endre.
Gól – emberelőnyből: 9/4, ill. 8/2.
Ötméteresből: 3/2, ill. 2/1.

 

BÁN Balázs beszámolója:

Dunaújvárosi Főiskola Elco-UTE Jégcsillag 11:5 (1:0, 3:3, 4:0, 3:2)
Vezette: Kiszeli G., Szegi D.
Emberelőnyök/gólok: 5/1, illetve 1/0
Ötméteresek: 1/1, illetve 0/0.

DF Elco: Kasó - Callahan 1, ZSÁMBOK 1, VARGA 3, Benkő N. 1, SIPOS 1,Brávik F. 2. Csere: Jankovics (kapus), SZŰCS 1, Huszka 1, Berta, Fülöp, Kovács. Edző: Mihók Attila

UTE Jégcsillag: GANGL - Bóta, Porvay, Mészáros, RÁSKI 1, Henk 1, KISTELEKI 2. Csere: Bognár (kapus), Pardi 1, Bodrogi, Gaál, Karis, Czeglédi, Fegyveres. Edző: Áts Bertalan

Meglepően nehezen indult a találkozó a jóval esélyesebb hazaiak számára, hiszen egy sor kapufa mellett csupán az ausztrál Callahan tudott a fővárosi hálóba találni. A második etapban elkezdtek potyogni a gólok, de meglepetésre 3:3-as leosztásban. Az UTE kapujában Gangl ugyanakkor nagyszerűen védett. A harmadik felvonásban már kinyilt a dunaújvárosi olló, és egy négyes találatfüzérrel, Varga vezényletével, már 8:3-ra elhúzott a házigazda. A záró negyedben három gól itt, két találat ott, és a végeredmény:
Dunaújvárosi Főiskola Elco-UTE Jégcsillag 11:5. 

Mihók Attila: Azt kaptuk az UTE együttesétől, amit várhattunk. Egy nagyon fegyelmezett, fizikálisan jól felkészített, jó kapussal rendelkező Újpesttel játszottunk. Most gyakorolhattuk a deffenzív taktika elleni játékot, ami ellenfelünk szempontjából érthető volt, ráadásul ezt nagyon jól is játszották.
Áts Bertalan: Szépen helytálltunk a jóval nagyobb tudású ellenfelünk otthonában. A lányok teljesítményével elégedett vagyok, sajnos a találkozó számunkra a harmadik játékrészben ment el végérvényesen.

ASI-REAHAU–ZF-Eger 10–18
(3–8, 4–4, 0–2, 3–4)
G: Tiszai, Molnár T. 3-3, Gál, Nehéz 2-2, ill. Antal 6, Pócsi 4, Ziaková, Bene, Szegedi 2-2, Balla, Jenes

Serfőző Krisztina: Támadásban nagyon jók voltunk ma. Bianka remekül centerezett. Rendre szállította a kiállításokat, vagy éppen lőtte a gólokat. A védés most nem ment olyan jól, de inkább ilyen meccsen teljesítsek rosszul. A bekapott gólok nagy részénél „elbambultunk”, nem koncentráltunk eléggé.
Antal Dóra: A kezdés mindent eldöntött, hiszen jól indultunk. A védekezés viszont nem ment annyira. Tíz gólt kaptunk az ASI-tól, ami sok.

OSC CEMELOG- Domino Honvéd 7 – 10 
(4-5, 2-3, 0-2, 1-0)
HAJÓS ALFRÉD USZODA
250 néző
Vezette: Petik András, Madarasi Attila,

OSC Cemelog:
Menczinger M., – Tiba, Parda 2, Szabolcsi 1, Dalmády, Keszthelyi, Menczinger K., Primász 3, Ipacs, Horváth, Zantleintner, Sós,
Emberelőny/gól: 10/3
5m-es/gól: 2/1

Domino Honvéd
Dr Horváth, - Péteri 1, Tomaskovics 3, Kisteleki, Takács 3, Németh, Györe 3, Kotsidou, Tóth I., Tóth L., Bódi,
Emberelőny/gól: 9/4
5m-es/gól: 1/1

Györe Lajos - a Domino Honvéd edzője: Nehéz mérkőzésen a jó védekezésünknek köszönhetően győztünk. Örömteli, hogy a második rangadót is megnyertük.

http://www.waterpolo.hu/?n=5&tartalom_id=1043&area=358

Címkék: Női OBI. sport vízilabda

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu