Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A lány rút kiskacsa volt, és pophercegnővé változott. A fiú munkásszármazású kölyök volt, és világhírt szerzett a futball-labdával művelt bűvészkedésével. David Beckhamről és hitveséről, a volt Spice Girl Victoria Adamsről van szó.
Ahhoz képest, hogy mindenféle kísértésnek kitett híres emberek, figyelemreméltóan egyszerűek.

„Olyan vagyok, amit sok ember unalmasnak, régimódinak és szögletesnek tart – vallja be Victoria. – Nagyon erkölcsös ember vagyok, és nem szeretem a mindenféle léha bulit, ami körülöttünk folyik. Tudja, a szex, meg ilyesmi.”

David öreg iskolaigazgatója, John Bullock mondta egyszer: „Ha David elé egy futball-labdát meg egy lányt állítanak oda, ő biztosan előbb a labdához nyúl.” Persze, ez még azelőtt volt igaz, hogy Victoriát megismerte. Itt is éppen a szerelem első látásra esete állt fenn. Davidet akkor bűvölte el Posh, amikor kiszúrta egy Spice Girl videokazettán. „Ez a lány való nekem!” – mondta a legjobb barátjának, a Manchester Unitedban játszó társának, Gary Nevillnek. Amikor végre találkoztak egy jótékonysági futballmeccsen, randevúra hívta Posht. „Jó kis játék, mi?” – jegyezte meg a lány, de ez nem volt játék Beckham számára. Victoriának sem. „Tudtam, hogy hozzám való – emlékezett vissza rá. – Ami különösen tetszett benne, hogy nagyon családorientált.”

Aztán randevúzni kezdtek (bár mint tökéletes úriember, David nem csókolta meg a negyedik találkáig). Rejtőzködve jártak, hogy elkerüljék az emberek figyelmét, de a média hamar szagot kapott a románcról. Az őrjöngés akkor talált táptalajra, amikor 1998-ban a pár bejelentette az eljegyzését, és David egy 80 000 dollár értékű szoliter briliánsköves gyűrűt ajándékozott Victoriának (a lány egy 30 briliánskővel kirakott aranypántot adott neki).

Az esküvőjüket 1999-ben tartották meg a dublini XV. századbeli Luttrelstown kastélyban, és a zenekar a Spice Girls divatos számait játszotta. Victoria száz fehér galambot eresztett a levegőbe a David iránt érzett szerelme jelképeként. Davidet régi játékostársa, Gary Neville vőfélyként kísérte. A 300 vendég között ott volt Elton John, és a pár éppen hogy négyhónapos pici fia, Brooklyn.
A brit OK magazin rekord összegű 1 millió dollárt fizetett a lakodalomról történő tudósítás jogáért.

Persze, a média érdeklődése azóta csak fokozódott. Nem múlik el úgy egy hét, hogy ne jelenjen meg valamelyikük vagy mindkettőjük egy-egy magazin címlapján vagy egy televíziós show-ban. Ahogy azt a londoni Daily Mirror szerkesztője jegyezte meg: „Ha nincs ötletünk, mit tegyünk a címlapra, valami királyi személyt választunk. Azelőtt Diana volt az, most Posh.”
„Azt hiszem, minket azért lehet gyakran látni, mert elérhetőek vagyunk – mondja David, próbálva megmagyarázni kapósságukat. – Nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, és nem szoktunk veszekedni. Azt hiszem, jó szerepmodellek vagyunk.”

Victoria közben boldogan kifigurázza saját magát, de még a Beckhamek álkirályi státuszát is kigúnyolta, amikor egy álhonlapot szerkesztett fényűző vidéki kastélyukról, családi trónok és monogramos WC-k képeivel. Beckhamék vonzereje olyan nagy, hogy négy nap alatt a honlapot tízmillióan nézték meg.
A mesebeli románcokhoz hasonlítva, az övék a fordított Hamupipőkének felelt meg, mivel Victoria középosztálybeli lány volt, míg David egy szegény fiú Kelet-Londonból. Befolyásos üzletember lányaként Victoriát apja Rolls-Royce-án vitték az iskolába, de mert zavarták pattanásai (a kegyetlen iskolatársak „sticky Vicky”-nek, vagyis ragacsos Vikinek hívták), magányos tinédzserként nőtt fel. „Mindig bizonytalan voltam afelől, hogy nézek ki” – mondta. Emiatti zavara azonban nem tartotta attól vissza, hogy színiiskolába járjon: „Az embert nemcsak a hátrányos származás ösztönözheti a kitörésre” – magyarázta a lépését. De arra is, hogy meghallgatásra jelentkezzen, mert csatlakozni akart a Spice Girlshöz, amely fülbemászó dallamaival és a „lányok erejéről” szóló mantrájával az 1990-es évek legsikeresebb női popegyüttese lett.
Titokzatos, finomcsontú szépségéért és tartozódó viselkedéséért a „Posh” – Sikkes – becenévvel ajándékozták meg.

Címkék: Victoria Adams david beckham foci sport

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu