Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

PÁIR tanácskozás

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium támogató közreműködésével a PÁIR-ral kapcsolatos tanácskozást szervez 2019. január 23-án.
A konferencián való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrációját ide kattintva teheti meg (jelentkezési határidő: 2019. január 14., hétfő). Csak az írásos visszaigazolás jogosít fel a rendezvényen való részvételre.

Élelmiszer-higiéniai konferencia

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága által életre hívott „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében 2019. január 15-én az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörét járják körbe az előadók. Az élelmiszer-higiénia és -biztonság naprakész tudástára az élelmiszeripari szereplők számára elengedhetetlen.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A részletes meghívó és a regisztrációs link a NAK internetes portálján érhető el.

Ökofalvak

Éghajlatváltozás, globális felmelegedés, vízhiány, élelmiszerhiány. Pontosan ezekre a problémákra nyújtanak megoldást világszerte az önellátó ökofalvak. Számuk az idő előrehaladtával nő. Magyarországi ökofalvak: Gyűrűfű, Gömörszőlős, Somogyvámos (Krisna-völgy), Visnyeszéplak, Galgahévíz (Galgafarm), Magfalva, Agostyan. Ezekről tudtam eddig. De vannak újabb ökofalvak: Bakonyszombathely, Bokorliget, Drávafok, Kishantos, Máriahalom, Robinson Ökofalu (Délegyháza), Rozsály. Emellett megemlíthetnénk még ökofalu kezdeményezéseket, aktív ökofalu szerveződéseket és néhány ökotanyát. Tehát nem is állunk már olyan rosszul. Talán helyes kifejezés lenne, hogy gomba módra szaporodnak.

AGROmashEXPO - 2019

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2019-ben január 23 - 26. között HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban lesz megrendezve. A rendezvényt számos konferencia, tájékoztató és workshop kíséri, ahol a gazdálkodók az ipar legaktuálisabb kérdéseire kaphatnak válaszokat.
Bővebb információ a programokról, valamint kedvezményes online jegyvásárlás a www.agromashexpo.hu oldalon lehetséges!

Prega konferencia

Regisztrálj már most a konferenciára a prega.hu oldalon! Nagyításhoz kattintson a képre.  Precíziós szakmérnöki képzés

Precíziós mezőgazdasági szakmérnöki képzést indít a DE Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara. A kétféléves továbbképzés a precíziós gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen, komplex, naprakész tudásanyagot garantál agrár vagy műszaki területen BSc vagy MSc diplomával rendelkezők számára. A képzésről és a jelentkezésről további információ a Kar honlapján és a felvi.hu oldalon található.

Címkék: gazdálkodás képzés mezőgazdaság pályázat tanácskozás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu