Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Zarándoklatra készülünk. 

http://men-for-the-women.hupont.hu/6/zarandoklat

8-10 napot töltünk együtt, és rengeteget beszélgetünk egymás között és mindazokkal, akikkel az úton talákozunk, és akik esténként, amikor megérkezünk valahová, várnak minket. Akikkel megoszthatjuk a gondolatainkat, akik megosztják velünk gondolataikat. És hiszem, Isten is velünk lesz. 

network.hu

Ám ezen kívül, amikor egyik lépést tesszük a másik után, leginkább önmagunkkal vagyunk. A gondolatainkkal, az elképzeléseinkkel, az emlékeinkkel, a vágyainkkal, a reményeinkkel, a döntéseinkkel, a kérdéseinkkel és a válaszainkkal is. És nem csak az eszünkkel, hanem a szívünkkel is.

Azon kapom magam nap, mint nap, hogy amikor egyedül gyalogolok, akár csak egy rövid séta közben, a feleségem jár az eszemben. És a szívemben is. Szeretem őt, korábban is sokat gondoltam rá, álmodoztam, meg minden, de ez most tudatos döntés. 

Ha ügyet intézek, vagy valami rövidebb tennivalóm akad valahol, akkor néhány háztömbnyivel odébb parkolom le az autót, hogy legyen vagy tíz percem gyalogolni - egy kis mozgás is kell, ugyebár -, és gondolkodni.

Szóval a feleségemen, a kapcsolatunkon, a családunkon gondolkozom, és persze mások kapcsolatán, mások családjain. És azt látom, hogy ez a tudatos séta behozza az életembe a tudatos gondolkodást. És innen az ötlet.

Mi lenne ha?

Mi lenne, ha - MI FÉRFIAK, AKIK TENNI AKARUNK A NŐINKÉRT - rászoknánk erre a tudatosságra? Filmekben gyakran látunk férfiakat is, de inkább nőket ott is, ahogy kocogás közben láthatóan gondolkoznak, néha még beszélnek is magukban futás közben. Elképzelem, hogy férfiak gyalogolnak, sietnek valahová, miközben azon töprengenek, hogyan szerezhetnének több örömöt az asszonyuknak, gyermekeiknek, családjuknak. Jobbító szándékú gyaloglás.

Ezt lehet csinálni nap, mint nap, csak néhány perc, talán érdemes kipróbálni. Vagy hétvégén. Tehetnénk félnapos túrákat is, és mennyi ötlet lehetne még, ha férfiak tényleg elkezdenek gondolkozni. Végülis elég körülnéznek a világban. amit látsz, túlnyomó többségben abból született, hogy férfiak elkezdtek gondolkodni és cselekedni. Mi történne, ha a családdal kapcsolatban történne rengeteg szellemi erőfeszítés?

Lehetne belőle mozgalom. 

Ha van ötleted, osztd meg velem: 

http://men-for-the-women.hupont.hu/2/kapcsolat

 

 

 

 

Címkék: boldogság egység férfiak és nők szeretet öröm

Kapcsolódó cikkek:

  A szeretet

  Nyiss ajtót!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu