Ezt a tortát csak úgy ripsz ropsz csináltam a szombati ebéd mellé.Igazából semmi extra,tejszínes csokis krém van rajta is és benne is.A tésztája pedig sima piskóta.A krém neve Párizsi 1!Hozzávalók: 2 dl tejszín, 20 dkg cukor, 25 dkg vaj, 10 dkg kakaó.
A tejszínnel felfőzzük a cukrot, 4-5 percig forraljuk, majd beletesszük a vajat és további 4-5 percig főzzük. Levesszük a tűzről, a beleszitált kakaóval simára keverjük. A hűtőben lehűtött krémet még egyszer habosra keverjük. Nekem nagyon megtetszett amikor rátaláltam és kipróbáltam.
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!