Ezt a tortát most készítettem a szülinapomra.Már korábban kipróbáltam a receptet.De még annyiban tökéletesíteni kell,hogy magasabb legyen,hogy külön még sütök egy kb. 4 tojásos piskótát.mert eredetileg amikor a piskóta kész akkor ketté kell vágni és kanállal ki kell szedni a belsejét.Viszont hiába megy hozzá még dió,mazsola kávé,vaj,kakaópor,stb,szerintem még így is elég lapos.Én azt szeretem amikor magas a töltelék.Az íze viszont nagyon finom,nem édes pont jó.Az eredeti recept nem ilyen bevonatot ír,de ez saját pillecukros fondant és én ezt tettem rá,meg a korábban készített puncstortámra is.A díszítést meg én találom ki.
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!