Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Megreformáltuk az üzenetek funkciót. Az elmúlt héten megszüntettük az "olvasatlan" mappát. Ennek több oka van, de főként azért döntöttünk így, mert sokan jelezték, hogy zavaró, hogy ömlesztve kerülnek ide a levelek, és emiatt átláthatalan a levelezés. 

 

Most tehát a következőképp működik a dolog: a jobb felső sarokban található kis kék "információs panelben" az olvasatlan üzeneteknél megjelenő szám azt jelzi, hogy összesen hány olvasatlan üzeneted van, beleértve a személyes leveleket, a rendszer értesítéseket és a klubüzeneteket. Az "Üzeneteim" menüre kattitva a szokásos módon láthatjátok az üzeneteket, viszont az egy ömlesztett olvasatlan mappa helyett minden üzenetet eleve a neki megfelelő mappába kerül, és minden mappánál egyenként láthatjátok, hogy hol hány üzeneted van, és abból mennyi az olvasatlan (az olvasatlan levelek száma vastaggal van szedve).

 

Így tehát egy pillantással láthatjátok, hogy érkezett-e számodra egy másik felhasználótól személyesen neked küldött levél (ez a legfölül lévő  "Bejövő üzenetek" mappa), hány új esemény történt (a rendszertől érkező, különböző eseményekkel kapcsolatos autómatikus levelek az "Értesítések" mappába kerülnek) vagy hogy melyik klubodban kaptál klubüzenetet - a klub üzenetek klubonként külön mappába kerülnek, ezeket értelemszerűen a narancssárga "Klubüzenetek" felirat alatt láthatjátok.

 

A klubüzenetekkel kapcsolatban fontos, hogy idáig az egyes klubokra kattintva az adott klub saját üzenet részét láthattátok - ebből adódott hogy pár napig nem látszódott, hogy melyik klubüzenet olvasatlan, mert gyakorlatilag nem volt saját klubüzenet mappátok, csak egy közöset nézhetett minden klubtag. A mai naptól viszont mindenkinek lett "saját" klubüzenet mappája is, amiben természetesen már aszerint olvasott vagy olvasatlan egy-egy klubüzenet, hogy te olvastad-e vagy sem. (Ez így leírva ugyebár elég magától értetődő, de hát a fejlesztés lényege az volt, hogy egyszerűvé és ránézésre egyértelművé váljon a dolog:) )

 

Ja, és hamár az üzenetekről van szó, akkor had mondjam el itt is: a klubüzenetekre csak akkor válaszolj, ha a válaszod minden klubtagnak szól, ha csak a klubüzenet írójának akarsz válaszolni, akkor írj neki személyesen.

 

Kellemes levelezést mindenkinek!

Címkék: Fejlesztés network.hu olvasatlan levelek üzeneteim üzenetek

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu