Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Lehet, hogy páran már észre is vettétek, de örömmel jelenthetjük, hogy egy régóta hiányzó funkcióval bővült a network.hu. Ezentúl igényeitek szerint testreszabhatjátok, hogy milyen értesítéseket kapjatok tőlünk, és hogy ezeket csak belső üzenetként, vagy csak e-mailben szeretnétek-e megkapni, de természetesen arra is lehetőség van, hogy mind belső üzenetként, mind e-mailben megkapjátok az értesítést egy-egy eseményről. A Profilom - Beállítások menüpont alatt érhetitek el az értesítésekkel kapcsolatos beállításokat.

 

Mostantól tehát akár a külső e-mail címetekre, akár belső üzenetként, akár mindkét formában kérhettek értesítést a következő eseményekről:


  • Üzenetet kaptál egy felhasználótól
  • Kapcsolatok elbírálásáról (pl.: ismerősnek jelöltél valakit és az visszaigazolta)
  • Tartalmat ajánlottak neked
  • Hozzászóltak egy képedhez
  • Hozzászóltak egy videódhoz
  • Hozzászóltak egy blogodhoz
  • Hozzászóltak egy témádhoz
  • Új tartalom (kép, videó, link, stb) érkezett egy klubodba
  • Új tag csatlakozott egy klubodhoz

 

Mindegyik esemény mellett két "checkbox"-t, azaz kis "kipipálható" négyzetet találtok. A "Network.hu" felirat alatti négyzetet bejelölve belső üzenetet kaptok a Network.hu-n az adott eseményről - ezeket úgy olvashatod ell, ha az "Üzeneteim" menüpontra kattintasz, majd ott a bal oldalon a mappák között megkeresed az "Értesítések" mappát és rákattintasz (ez a legalsó mappa). Ha a "Külső e-mail" felirat alatti négyzetet jelölöd be, akkor e-mailt küldünk neked az adott eseményről - az értesítést alapesetben arra az e-mail címre küldjük amivel regisztráltál, de ezt a Profilom - Beállítások menüpont alatt bármikor megváltoztathatod.

 

A felsorolt eseményeken kívül természetesen továbbra is kaptok majd, e-mailt a legfontosabb "társasági eseményekről", arról, hogy ismerősnek jelölt valaki, illetve arról, ha meghívnak egy klubba.

 

Címkék: Fejlesztés network.hu értesítések új funkció

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu