Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A héten megújult a klubmeghívás funkciója - pontosabban egyrészt új funkcóval egészült ki, másrészt egyszerűsítettük a network.hu-n még nem regisztráltak csatlakozását a klubokhoz.

 

 

Fejlesztés: Network.hu-n nem regisztráltak klubhoz csatlakozása

 

A klub oldalon található "Meghívás a klubba" feliratra kattintva lehetőségetek van külső e-mail címre meghívót küldeni, azaz nem csak network tagokat tudtok meghívni klubjatiokba. Ezt eddig is meg tudtátok tenni, viszont az új fejlesztéssel mostantól aki a meghívóban található linkre kattintva, vagy a meghívóban szereplő e-mail címről regisztrál a networkön, az regisztrálás után egyből klubtag lesz abban a klubban ahova meghívtátok. Azaz tulajdonképpen egy lépéssel lerövidítettük a klubhoz való csatlakozást (hiszen az újonnan regisztráltnak mostantól nem kell regisztrálás után megkeresnie az üzenetei között a klubmeghívót), így sokkal egyszerűbb, gördülékenyebb lesz a "tagtoborzás".

 

Új funkció: Csoportos meghívás

 

Ezzel a funkcióval lehetőségetek van már meglévő címlistákra meghívót küldeni, akár 100 email címre is egyszerre. A lényeg, hogy azoknak a címét akiknek klubmeghívót akarsz küldeni, rakd bele egy szöveges file-ba (lehet bármilyen dokumentum vagy egyszerű .txt is), ezt fel tudod tölteni, és a rendszer minden ott szereplő e-mail címre elküldi a klubmeghívót. A lényeg csak annyi, hogy minden e-mail cím el legyen választva egymástól pontosvesszővel, vagy vesszővel, vagy minden e-mail cím új sorban legyen.

Az új funkciót a klub oldalon található "Meghívás a klubba" feliratra kattintva érhetitek el (tehát a megszokott helyen). A megjelenő űrlapont itt tudjátok megadni az e-mail címeket taratlmazó file-t:

36599_954582_normal

 

 

Még egy tipp:

Ha esetleg Excelben vannak, vagy excelbe raknátok az e-mail címeket, akkor CSV-ként kell lementeni az Excel munkafüzetet, mert így tudja a rendszer értelmezni. CSV-vé egyszerűen át tudjátok alakítani a meglévő adatbázisotokat, ha Excelben a "Mentés másként" vagy "Save as" parancsra megjelenő ablakban a fájltípusnál kiválasztjátok a CSV-t, itt:

 

36550_388419_normal

 

Címkék: Fejlesztés klubmeghívó meghívás klubba network.hu

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu