Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Jó hír! Két régi funkciót, a klubba való meghívást és az ismerősök meghívását továbbfejlesztettük, röviden leírom mi változott. Mindenekelőtt viszont itt szeretném megköszönni nektek az ötleteket, javaslatokat, és kérek mindenkit, hogy ezután se tartsa magába, ha van egy jó gondolata az oldallal kapcsolatban!

 


Ismerősök meghívása


A funkció lényege nem változott, azaz tudtok meghívót küldeni külső e-mail címekre. Az újdonság viszont az, hogy akinek külső e-mail címre meghívót küldesz, annak Te leszel az első ismerőse a Networkön, azaz a meghívó küldésével egyből ismerősnek is jelölöd – bármilyen felhasználónévvel regisztráljon is – és nem kell megkeresned az újonnan regisztrált tagok között. A dolog úgy működik, hogy az e-mailben elküldött meghívóban található egy regisztrációhoz vezető link, ha erre kattint a címzett, vagy arról az e-mail címről regisztrál, ahová a meghívót küldted, azt a rendszer érzékeli, és létrehozza a függő kapcsolatot köztetek.

 

A funkciót elérheted egyrészt a profil-oldaladon (a „Profilom” menüpontra kattintva) a bal oldalsó sávban a „Profil szerkesztése” és a „Beállítások” alatt az „Ismerősök meghívása” gombra kattintva, de talán még egyszerűbb, ha a „Tagok” menüpontra kattintasz ahol rögtön legfelül a bal oldalon találsz egy nagy, „Ismerősök meghívása” gombot – mindkettőt narancssárgával bekarikáztam a képeken.

 

13946_314136_normal 13947_448351_normal

 

 

 

 

Meghívás a klubba

 

Az funkció lényege itt sem változott, viszont már külső e-mail címre is tudtok klubmeghívót küldeni. Ez főként azért jó, mert így olyanokat is meg tudtok hívni a klubokba, akik még nem regisztráltak a Networkre (egyébként abban az esetben is működik, ha olyan e-mail címet adtok meg, ahonnan már regisztráltak – ezt a rendszer érzékeli, és a klubmeghívót ilyenkor belső üzenetként küldi el a megfelelő felhasználónak). A megadott e-mail címekre levelet küldünk „Meghívó a [klub neve] klubba a Network.hu-n” tárggyal, amiben leírjuk, hogy Te meghívod a klubba, és megkapja a klub internetcímét is, hogy azonnal meg tudja nézni.

 

A levélben küldünk egy linket is, erre kattintva azonnal regisztrálhat az oldalunkon, a regisztráció után pedig az üzenetei között rögtön ott lesz a klubmeghívó, így egyből csatlakozhat is a klubhoz. Ez a gyakorlatban ugyanúgy működik, mint az előbb leírt ismerősök meghívása, tehát ha a meghívott a neki küldött e-mailben található linkre kattintva, vagy arról az e-mail címről regisztrál ahova a meghívót küldted, a rendszer ezt érzékeli, és egyből küldi neki tőled a klubmeghívót.

 

Fontos: klubmeghívót nem csak a klubvezető tud küldeni, hanem a klub minden tagja, tehát ha klubtag vagy és van egy ismerősöd, akiről tudod, hogy ő is hasznos tagja lenne a klubnak, azonnal meg is hívhatod!

 

A funkciót elérheted minden klub nyitóoldalán (persze csak akkor, ha tag vagy) a bal oldali sávban a „Meghívás a klubba” gombra kattintva – a képen narancssárgával be is karikáztam, hogy könnyebb legyen megtalálni.

 

13942_371323_normal

Címkék: Fejlesztés ismerős meghívása meghívás klubba network.hu

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu