Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Róbert blogja - 2007. május

Egy post ami azoknak szól, akik a klubalapításon gondolkodva benéztek a klubvezetõk klubjába.

Persze az az alapja az egész klubalapításnak, hogy legyen egy élõ felhasználóneve valakinek a network-n, de itt most a regisztrációval nem foglalkozom részletesen, ha valakinek ezzel lennének gondjai esetleg, akkor itt találhat válaszokat a kérdéseire.

A klubalapítás gombra kattintva egy egyszerû ûrlaphoz kerülsz. Érdemes elõre végiggondolni ezeket, úgyhogy most sorra veszem a ki- és feltöltendõket Egy kicsit soknak tûnik így leírva, de a gyakorlatban kb 8 db kattintás az, amirõl beszélünk.

Címkék: 5 dolog első lépések klub klubalapítás klubvezető

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Wow, köszönöm!Ádám Előzmény: robert, 2007-06-04 14:22Egy klub címkéi a klubban lévő tartalmak címkéiből állnak össze, szóval ahogy tartalmakat (blog, fórum topik, kép, videó) teszel a klubodba, úgy lesznek a klubnak címkéi, és így lesz minen klubnak saját címkefelhője is.

Tovább 

Most, így a legelsõ pillanatban csak azt tudjuk, hogy szerintünk miért jó. Azt gondoltuk, hogy csinálunk egy olyan felületet, amiben a jelenleg elérhetõ netes szolgáltatások egy egységes rendszerben mûködnek, és ezt használva bárki csinálhasson magának/kedvenc témájának egy saját közösségi és információs oldalt. Ezért része a klubrendszernek a videó- és képmegosztás, az üzenõfal, a blog, és ezért lehet minden klubhoz saját fórumot csinálni. Így tehát könnyedén készíthettek zárt klubot a hétvégi kirándulások megszervezéséhez, egyeztethetitek a célt, aztán megoszthatjátok egymással a fényképeket.

Címkék: első blogbejegyzés klub klubozás miért

Tovább 

Az elmúlt idõben sok új fejlesztést, vagy meglévõ weboldal megújulását jelezték a ?béta? szóval, most mi is beállunk a sorba. A ?béta verzió? azt jelzi ? és most akkor hagyjuk az általános alanyt, szóval azt jelzi a network.hu-n, hogy az oldal most érkezett el egy olyan szintre, ami már mûködik annyra, hogy ki merjük tenni a felhasználók rohamának (sõt). A további fejlesztésekhez, ill. a hibák végleges elsimításához, de legfõképp a használhatóság teszteléséhez igazi felhasználókra van szükségünk.

Címkék: Fejlesztés béta béta teszt béta verzió network fejlesztés tesztelés észrevételek ötletek

Tovább 

Ahhoz, hogy a network.hu-n dolgozó informatikusok érdemben tudjanak foglalkozni egy hibabejelentéssel a lehetõ legpontosabban érdemes leírni a problémát. Tehát kerüljük az olyan jelzéseket, hogy ?Nem jó a levelezés!?, mert ebbõl nem fogjuk tudni, hogy mivel is volt gond (A bejövõ levelekkel? A kimenõ üzenetekkel? A címlista összeállításával? Stb...).

Egy hiba jelzése mindenképpen tartalmazza azt, hogy az oldalon hol futottál bele a problémába (pl. hogy melyik menüpontban voltál), hova kattintottál vagy milyen tevékenységet csináltál, ami elõhozta a jelenséget.

Címkék: URL béta teszt böngészők hibabejelentés hibajelzés network fejlesztés problémák screenshot tesztelés

Utolsó hozzászólás

Molnár Márta üzente 16 éve

sziaés nem csináltok egy topikot, ahol mondjuk hibát jelezhetek. vagy lehet, h nem hiba, csak ötlet. hm?  

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu