Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Egy post ami azoknak szól, akik a klubalapításon gondolkodva benéztek a klubvezetők klubjába.

Persze az az alapja az egész klubalapításnak, hogy legyen egy élő felhasználóneve valakinek a network-n, de itt most a regisztrációval nem foglalkozom részletesen, ha valakinek ezzel lennének gondjai esetleg, akkor itt találhat válaszokat a kérdéseire.

A klubalapítás gombra kattintva egy egyszerű űrlaphoz kerülsz. Érdemes előre végiggondolni ezeket, úgyhogy most sorra veszem a ki- és feltöltendőket Egy kicsit soknak tűnik így leírva, de a gyakorlatban kb 8 db kattintás az, amiről beszélünk.

EGY – Név és url
Meg kell adnod a klub nevét – azért jó, ha ebből lehet következtetni a klub tevékenységére, de persze ahogy tetszik… A klub nevéhez a rendszer hozzáteszi a „klub” szót, szóval például ha a klubod nevének azt szeretnéd, hogy Sajt Klub, akkor itt elég beírnod annyit, hogy „Sajt”.

Ha nem foglalt a név amit kitaláltál (ezt egy gombnyomással ellenőrizheted is azonnal az űrlapon), megadhatod a klubhoz tartozó url-t (az url amit a böngésződbe beírva eljutsz a klubod oldalára, ill. ezt küldheted el annak akinek meg akarod mutatni a klubodat). Az url alapesetben a klub nevéből képződik automatikusan az ékezetek és a szóközök eltávolításával, de megváltoztathatod amire akarod. Mondjuk praktikusan érdemes ugyanazt használni, ami a klub neve – ha mégis változtatsz a klub nevéhez képest arra kell figyelni, hogy ékezetes betük, és szóköz nem lehet benne.

KETTŐ – Kategória

Ez egyszerű: a felsorolt kategóriákból válaszd ki azt, amelyikbe passzol a klubod tevékenysége, témaköre.

HÁROM – Bemutatkozás

Ez sem bonyolult dolog, értelemszerűen pár sorban össze kell foglalni miről is fog szólni a klub. Ha nem sikerült a legjobban, vagy idővel bővítenéd, a bemutatkozó szöveget később megváltoztathatod a klub főoldalán az „alapadatok” gombra kattintva

NÉGY – Klublogó

Erre érdemes rákészülni egy kicsit, csak hogy kéznél (a gépeden) legyen a kép amit fel akarsz majd tölteni. A logónak a rendszerben négyzet alakú helye van, de persze nem csak négyzet alakú képeket lehet feltölteni – ami más alakban van azt a rendszer arányosan kicsinyíti a logónak fenntartott helyre. A logókat100x100 pixelben jelenik meg az oldalon, ennél nagyobban csak akkor látszik majd, ha a klub oldalon rákattintasz a képre, ill. akkor, ha network.hu-n a képek között nézelődve valaki rátalál).
Egy tipp még: Ez itt egy webes logó tervező oldal, egész jó dolgokat lehet vele összerakni.

ÖT – A klub láthatósága és nyitottsága

Ezeket a jellemzőket három kérdés megválaszolásával határozhatod meg:
Ki láthatja a klubot? – itt azt határozhatod meg, hogy a network-hu-n megjelenjen-e a klubod a klubok között, vagy azt csak és kizárólag te és a többi klubtag érje el.
Ki csatlakozhat a klubhoz? – ha a klubhoz való csatlakozást korlátozni szeretnéd, akkor a „Csak meghívott” lehetőséget válaszd, ha nem akarod korlátozni, akkor itt állítsd be „Bárki”-re

Ezt ai két beállítást jól gondold végig, mert később ezt a két tulajdonságát nem változtathatod meg a klubodnak!

Ki adhat tartalmat a klubba? A klubok tartalmai lehetnek képek, videók, linkek, ilyeneket rakhatnak be a klubokba a klubtagok saját tartalmaik közül – a klubvezető pedig természetesen szerkesztheti ezeket a tartalmakat, azaz a döntés végsősoron a kezedben marad, de nem kell mindent magadnak összeszedni a klubodhoz. Ha bizalmatlan vagy, vagy egyszerűen meg akarod tartani a klub feltöltésének jogát magadnak, akkor válaszd a „csak bizonyos tagok”, vagy „csak a vezető” lehetőségeket. Ezt a beállítást késöbbiekben még megváltoztathatod a klub (vagy a klubtagok:) ) aktuális állapotának megfelelően.

Címkék: 5 dolog első lépések klub klubalapítás klubvezető

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Wow, köszönöm!Ádám Előzmény: robert, 2007-06-04 14:22Egy klub címkéi a klubban lévő tartalmak címkéiből állnak össze, szóval ahogy tartalmakat (blog, fórum topik, kép, videó) teszel a klubodba, úgy lesznek a klubnak címkéi, és így lesz minen klubnak saját címkefelhője is.

Válasz

Csák Róbert üzente 16 éve

Egy  klub címkéi a klubban lévő tartalmak címkéiből állnak össze, szóval ahogy tartalmakat (blog, fórum topik, kép, videó) teszel a klubodba, úgy lesznek a klubnak címkéi, és így lesz minen klubnak saját címkefelhője is. Előzmény: Paszternak, 2007-06-01 09:34Helló,hogyan tudok a klubbomhoz cimkét rendelni?Thx, Ádám

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Helló,hogyan tudok a klubbomhoz cimkét rendelni?Thx, Ádám 

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu