Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Most, így a legelső pillanatban csak azt tudjuk, hogy szerintünk miért jó. Azt gondoltuk, hogy csinálunk egy olyan felületet, amiben a jelenleg elérhető netes szolgáltatások egy egységes rendszerben működnek, és ezt használva bárki csinálhasson magának/kedvenc témájának egy saját közösségi és információs oldalt. Ezért része a klubrendszernek a videó- és képmegosztás, az üzenőfal, a blog, és ezért lehet minden klubhoz saját fórumot csinálni. Így tehát könnyedén készíthettek zárt klubot a hétvégi kirándulások megszervezéséhez, egyeztethetitek a célt, aztán megoszthatjátok egymással a fényképeket. De ugyanilyen egyszerűen lehet országos civil szerveződést indítani az illegális szemétlerakó helyek ellen (pl. fényképgyűjteménnyel a legszégyenletesebb helyekről), és szerezhettek támogatótagokat a kezdeményezéshez, akikkel aztán közös akciókat szervezhettek.

Reméljük, hogy ezzel az eszközzel számtalan téma tudásközpontját, és élő közösségét hozzátok majd létre, és persze számtalan „való világban” létező közösség fogja majd használni netes találkozóhelyként… Persze a network.hu klubrendszere csak egy eszköz, amibe aztán a felhasználók, azaz Ti fogtok életet vinni, és végsősoron Ti döntitek el majd , hogy mire lehet használni.

Mit is mondhatnék még? „Azt hiszem ez egy gyönyörű barátság kezdete”

Címkék: első blogbejegyzés klub klubozás miért

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu