Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A klubok tartalmának feltöltése nem csak a klubvezető munkája, ebbe bevonhatóak a klub tagjai is - sőt ideális esetben a klubtagok szorgos ajánlásai folyamatosan gazdagítják a klubjaitokat akkor is, amikor oda se figyeltek. Mivel a saját klubtagjaitokat nektek kell majd "kiokosítani" és irányítani azzal kapcsolatban, hogy milyen tartalmakat vártok tőlük, ezért gondoltam hasznos lehet, ha röviden leírom, hogy pontosan hogyan is megy ez a Network.hu-n.  

A legfontosabb szabály klub-tartalmak feltöltésével kapcsolatban, hogy a klubokba is csak úgy kerülhet tartalom, ahogy a Network.hu-ra: az adott képet, videót, linket először a saját profilba kell feltölteni. Azért alakítottuk ki így a rendszert, hogy minden, az oldalra felkerülő tartalomnak legyen gazdája. Ez valójában pont a kluboknál érdekes a leginkább, mert így akármilyen káros/sértő tartalom kerül be egy klubba, annak mindig lesz gazdája, és nem a klubvezetőnek kell a felelősséget és a következményeket vállalni...

A klubokba ajánlható, klubbokkal megosztható tartalmak a következők: kép, videó, link, blog-post (magyarul blog bejegyzés, tehát nem a blog maga, hanem bármelyik blog egy bejegyzése, mint ez amit most olvasol) 

 

A klubokba alapesetben a klub vezetőjén kívül bárki, aki belépett a klubba adhat tartalmat, méghozzá két módon:

1) a legegyszerűbb módja a klub nyitóoldalán, a bal oldali sávban található "Tartalom megosztása" feliratra kattintani, és azután kiválasztani, hogy milyen típusú tartalmat akar valaki megosztaáni a klubbal. Pl. a "kép" gombra kattintva a saját kép-galériáidhoz jutsz, ott belemész a megfelelő galériába, azon belül megkeresed a képet, és az alatta található kis dobozkába kattintva "kipipálod" a képet és ennyi (felül meg is jelenik azonnal a sikeres megosztást jelző rendszerüzenet).

 

2) A másik út az "ellenkező irányból", a saját tartalmaktól vezet a klubbal való megosztáshoz. Maradjunk a képeknél: ha megnézitek saját képeiteket, akkor a galériákon belül mindegyik kép mellett találhattok egy "Klub" feliratot. Erre kattintva egy kis ablak ugrik elő, ahol felsoroljuk azokat a klubokat amelyeknek tagja vagy, ezek közül választhatod ki ("kipipálással"), hogy melyik klubba kerüljön bele az adott kép.

Videóknál, linkeknél ugyanez a rendszer, egyedül a blogbejegyzéseknél más egy kicsit, ahol a blogbejegyzésre kattintva a bal oldali sávban található "megosztás klubbal" feliratra kattintva ugrik fel az az ablak, amelyikben eldöntheted melyik kluboddal osztod meg a blogbejegyzésedet.

 

Címkék: ajánlás klubnak klub klub tartalmak tartalom

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Baksáné Sztanó Mária üzente 16 éve

KÖszi ez nagyon hasznos segítség volt számomra, mert már gondoltam rá, hogy vajon hogyan tudnék én is hozzájárulni egy-egy klubom anyagához.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu