Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Te féltél már valaha? Talán ez az a pillanat, amikor nem a te kezedben van az irányítás. Például turbulens repülőgép utasaként hánykolódni, vagy rájönni, hogy valaki megcélozz téged a fegyverével, vagy amikor elakadsz egy nagy tömegben, akik ellenségesek. Az ezekhez az ijesztő pillanatokhoz kapcsolódó adrenalin-kirohanás kimerítő esemény lehet.

network.hu


A test megremeg, összeszorul, te pedig futsz vagy pánikba eshetsz, a gondolataid szó szerint lefagynak. Próbálj meg keményen emlékezni erre az érzésre. Ha ez sikerül, jobb papagáj edző lesz belőled. Olyan sokan gondolják, hogy amit tesznek egy állattal, az nem nagy baj, mert azt hiszik, hogy ez nem fog ártani neki. Gondolj csak arra a papagájra, amelyet akarata ellenére visszafognak a körömlemezénél fogva, hogy ne tudjon elrepülni az emberi kézről.

network.hu


Sok papagáj jelentős stressz és félelem jeleit mutatja, amikor egy törülközővel visszatartják, pedig ez egy elég bevett módszer orvosi vizsgálatok vagy különféle kezelések esetén. Nagyon rettegnek egy törülköző láttán. És azt is láttam, hogy ugyanez történt azokkal a papagájokkal is, akiket önkéntelenül hevederbe kötöttek.

 

network.hu

A papagájok félelmeinek leküzdésére az edzés az egyik legjobb módszer. Egy kis hozzáértéssel és kellő kitartással meg fogják érteni, hogy a lábuk leszorítása, a törülközőbe tekerés vagy a heveder használata nem veszélyezteti őket.

 

network.hu

Címkék: díszmadár háziállat papagáj

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu