Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

    A két cica világra jöttét a lányom segítette elő. Ha nincs ott, akkor a két cica elpusztult volna, mert a köldökzsinór rá volt tekeredve a két cicára.

A cicamama rendesen táplálta őket, szépen nőni kezdtek.

Származásukat tekintve anyjuk kóbor cica volt. Így fajtájukat igazándiból nem tudtuk hova sorolni.

A lányom egyszercsak azzal állt elő, hogy szeretné hazahozni a két cicát, mert ő segítette a világra őket. Karácsony közeledtével nem volt szivem megtagadni a kérését, így a cicák otthonra, szerető gazdikra találtak, mert időközben én is igen megszerettem őket.

Kezdettől fogva szobatiszták voltak. Az alom a vécében lett elhelyezve, ha nem vettük észre, hogy az alom nem tiszta, jelezték - ha hiszitek, ha nem.

Amikor kitakarítottuk az almot, azonnal használták, mintegy megköszönve.

 

Róluk van szó:

 

14110_681933_normalCILUSKA

14106_261100_normal

 

GERZSONKA

Címkék: macskatörténet állatok

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

gueth anna üzente 13 éve

Kár, hogy olyan régen írtál a blogodba! Édesek a cicák, mi lett velük? Nekünk is voltak cicáink, sok minden történt velünk azóta, de egy cicánk most is van. Képzeld el, apportíroz, mint egy kutyus! Párom eldobja a plüss egerét a szoba padlójára, a cica meg miután játszott vele pár pillanatig, a szájába veszi, felfut vele a gazdi ágyára, és bökködni kezdi Jánost, hogy dobja el újra! Ha nem teszi meg, addig bökködi, amig meg nem teszi, és akkor uzsgyi, ugrás le az ágyról, játék, aztán fel az ágyra, és kezdődik előlről a programm. Hát nem édes? Mi van Veled? Írj magadról?

Válasz

Harsányi Sándorné üzente 15 éve



Nagyon szépek, én is szeretem a cicákat.

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu