Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Zoltán blogja

Menuhin bomba könyve: "Mondd el az igazat, és szégyenítsd meg az ördögöt!"

1. rész

 

 Fergeteges érdeklődés kísérte azt a hírünket, hogy Gerard Menuhin, a híres hegedűművész, Yehudi Menuhin Svájcban élő fia könyvet írt „az emberi történelem legnagyobb hazugságáról”, a holokausztról „Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt" címmel. Nem kevesebb mint 187 kommentárt kapott eddig cikkünk, mely ezzel a címmel jelent meg: „Most vannak igazán nagy kínban a svájci bíróságok: Yehudi Menuhin fiát kellene előállítani holocáfolás miatt”.

Címkék: gerard menuhin holokauszt igazság történelem zsidók

Tovább 

Kárpátmedence a Földi paradicsomkert!

3. rész

Írta: http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2326    

Utolsó frissités ( 2008. February 09. Saturday 09:17 ) 13-01-2008 10:27

Mottó:

"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni.
Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük.
Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre.

Címkék: eredet hun káld nép kárpát-medence magyar múlt pilis sumér történelem

Tovább 

A Fidesz! - Kőműves Géza Koppány

A FIDESZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) az állítólagos "rendszerváltozás" után az SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot "élete fő művének" tartó, magyar származású amerikai milliárdos támogatásával végezhette el külföldi tanulmányait. Orbán (Orsós) izraelita nagyanyai származásával alkalmas személynek találtatott. A Nemzeti Kerek Asztal tárgyalásain 1989-ben néhányadmagával "képviselte" a fiatal demokrata érdekeket, hogy 1989.

Címkék: fidesz hazaárulók kormány letartóztatás parlament rendőrség törvénytelen zsidesz zsidók

Tovább 

Kőműves Géza: Összenő és összetartozik?! Mert bizonyított, hogy a pártok alapvető eszmeisége egygyökerű és minden szocializmus édestestvér, valójában egy család a kapitalizmussal és a liberális demokratizmussal! Fotó: Ifj.Győrkös István, a Magyar Nemzeti Arcvonal helyettes vezetője és Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke – Érden, 2012. október 31.-én.

network.hu


 Félreértés ne essék! Thürmer pártját, még a gyermekgyilkos-hazaáruló-Kádár-párti - nosztalgiájukkal egyetemben is töbre tartom egy hajszállal, mint a Bajnai-féléket, de jelenlegi eszmeiségükkel ők is a nemzet salakját képezik.

Címkék: arcvonal hazaárulók hazugság hungarista ifj.györkös kommunista magyar megtévesztés nemzeti szocialista thürmer zsidók álhungarizmus összenő összetartozik

Tovább 

DÖNTS!!!

 

   Nincs szükség álságos, - idegen érdekkel kódolt, a köz számára nehezen érthető, jogba- rongyba tekert fogalmakra, a sok létől csöpögő mondatkazlakra, inkább tedd egyértelművé ki vagy és mit akarsz! Milyen Hunmagyar Nemzetet szeretnél? 

Erre válaszolj!

 

   I. Az 1000. év előtti példa szerinti, az egyenlő lehetőséggel bíró, lényegileg egyenjogú magyarság lelkiségéből, eszmeiségéből, egyetértéséből sarjadt szabályok folytonossága alapján, kizsákmányoló társadalmi osztályok nélkül működő, vegyes tulajdon viszonyú és nemzetségi alapú Hunmagyar Nemzetet,  ölelő Hazát szeretnél- e?

Címkék: dönts ellenség ellenállás feltámadás harc haza hun hunmagyar igazság kőműves géza magyar magyar föld magyarság posta pártus szabadság szabadságharc szkíta veszély vérszövetség zsidó zsidók

Tovább 

ELÉG VOLT!  EGY LÉPÉST SE TOVÁBB!

KI AZ ORSZÁGHÁZBÓL!

  

2012-re megszületett a magyar megoldás lehetősége!

Amivel a Nemzetnek élnie kell!

 

Miért tartjuk el és fürösztjük tejben-vajban az

 „oszd meg és uralkodj” módszerével operáló, csalárd nemzetvesztőinket,

hazai és külföldi vérszívóinkat?

 

A HUNMAGYAR NÉP NEM BAL, NEM  JOBB,

HANEM EGY A NEMZET!

 

   A baloldali, jobboldali, avagy közép-kategóriába becsalt, kihasznált, de minden jóravaló magyar emberben közös, hogy emelkedett lélekre, tiszta észre, erkölcsre, morálra, kérlelhetetlen igazságszeretetre, egymás iránti megfontolt szeretetre, hagyományainkra, természeti adottságainkra épülő, egészséges, független Magyarország a célja.

Címkék: ellenség ellenállás feltámadás harc haza hun hunmagyar igazság kőműves géza magyar magyar föld magyarság posta pártus szabadság szabadságharc szkíta veszély zsidók

Tovább 

Mindennapi mérgeink 1. rész

(Olvassátok végig! Én már 1/3 táján kezdtem viszketni, felénél hányingerem lett, és a végén lila karikákat láttam! - Bajszi papa)

Feltettem az életemet valamire, méghozzá a saját példámon keresztül.

Nekem van egy nagyon érdekes születési betegségem: szintetikum allergiával születtem. Ami azt jelenti, hogy semmiféle szintetikus anyag nem juthat be a szervezetembe, mert az végzetes lenne számomra. Azt, hogy ez valójában szintetikum allergia, csak 18 éves koromban derült ki, egészen addig gyógyszeraller-giákat állapítottak meg nálam.

Címkék: dianetika eu hazaárulók kőolaj méreg szcientológia világkormány zsidók élelmiszer.gyilkosság

Tovább 

network.hu

Véreim!

   Nagyon javaslom, hogy úgy hivatalos helyen, miként a közéletben és egymás között is, a VÉRSZÖVETSÉG- VÉRSZERZŐDÉS

NEM SZERVEZET, NEM PÁRT, hanem  a magyar emberek

VÉRSZÖVETSÉGET- VÉRSZERZŐDÉST KÖTÖTTEK, AVAGY KÖTTETNEK!

 

Fontos: a területfoglalás igénylésnél, rendőrségi bejelentésnél, semmi közük ahhoz, hogy már kötöttek-e szerződést. A bejelentés tartalmazza: Kulturális- történelmi - politikai  rendezvény állampolgári jogon!

Címkék: antiszemitizmus eger eu gyarmat haza hazaárulók magyar nacionalizmus nemzet rablás rasszizmus szélsőség vérszövetség zsidók

Tovább 

Vállalom, hogy a szélsõséghez tartozom, rasszista, antiszemita  és nacionalista vagyok!

 

A Föld népét elnyomó, a közvetett és közvetlen emberi kommunikációt is terrorizáló, parazita gépezet által manipulált fogalmak ezek.

                                  

Szélsõséges: (Egészséges logikával, hiszen az értelmezõ szótárak zömét is ezek manipulálják)

Valamely értékrendtõl, felfogástól, gyakorlattól távol esõ. Ez a népség nyilvánvalóan magából indul ki, a tõle eltérõre alkalmazza a minõsítést, tehát ebben az értelemben:

                                                              Szélsõséges vagyok!

Címkék: haza isten magyar nemzet

Utolsó hozzászólás

Molnár Zoltán üzente 10 éve

ide minden le van írva, ehhez nincs mit hozzá tenni!Egyetértek!

Tovább 

Megszállt nemzet vagyunk!!!

 

Avagy van–e értelme megszállás alatt választani, rész problémák megoldásáért,

valamint rendszerváltásért küzdeni?

 

A régi tényeket, új és mindennapos fogalmak bevezetéseként felettébb javaslom!

 

Nyitott szemmel járó, tapasztalt ember számára az országgyűlési választás és a kormányváltás nem jelent egyebet, mint az emberek látszat beleszólását abba, amihez valójában a háttérhatalmak és tudatos, ócska lakájaik, helytartóik jóvoltából semmi közük.

Címkék: haza igazság isten magyar nemzet sátán

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu