Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

ELÉG VOLT!  EGY LÉPÉST SE TOVÁBB!

KI AZ ORSZÁGHÁZBÓL!

  

2012-re megszületett a magyar megoldás lehetősége!

Amivel a Nemzetnek élnie kell!

 

Miért tartjuk el és fürösztjük tejben-vajban az

 „oszd meg és uralkodj” módszerével operáló, csalárd nemzetvesztőinket,

hazai és külföldi vérszívóinkat?

 

A HUNMAGYAR NÉP NEM BAL, NEM  JOBB,

HANEM EGY A NEMZET!

 

   A baloldali, jobboldali, avagy közép-kategóriába becsalt, kihasznált, de minden jóravaló magyar emberben közös, hogy emelkedett lélekre, tiszta észre, erkölcsre, morálra, kérlelhetetlen igazságszeretetre, egymás iránti megfontolt szeretetre, hagyományainkra, természeti adottságainkra épülő, egészséges, független Magyarország a célja. Társadalmi igazságosságot, létbiztonságot, a természet kebelén békésen táplálkozó, örömökben gazdag, lelassult, szeretetteljes, egyszerű, talmi csillogástól mentes, boldog, fenntartható életet akar. Szinte minden baloldali, vagy jobboldali kategóriában mesterkedő főkolompos gazemberben közös: A titkos magyargyűlölet, a jóravaló, jóhiszemű emberek becsapása, lelketlenség, kollaboráció idegen hatalmakkal, avagy hazaárulás, nemzetvesztés, parazitaság, az érdemtelen és gátlástalan tollasodás. „Jó vicc” a Nemzet mérhetetlen kárára a közvagyonból milliomos, rablótőkés, kollaboráns, nemzetvesztő baloldali mértékadónak, vagy szintén hasonló jobboldali mértékadónak lenni. Az úgynevezett bal- és jobboldal krémje valójában egy, lelkiségében, szellemiségében azonos, legfelsőbb vezetésében közös, a kereten belül rivalizáló zs… maffia része! Az egyik népséget (gyurcsányista-féléket) a zsi… Kohen (Kun) Béláékkal, a másikat az (orbánista-féléket) a szintén zsi…Károlyi Mihály félékkel lehet  azonosítani.      

   Aki ennyi év tapasztalata alapján továbbra is azon akar versengeni, hogy a háttérhatalom által létrehozott, jobbra, középre, balra elhelyezett, kollaboráns pártok közül mely- és milyen formában csapolja tovább a vérünket, az roppant megvezetett, tájékozatlan, de gonosz is lehet.  Ezeknek továbbra is bedőlni kész öngyilkosság!                    

 

A BECSAPOTT MAGYAR NÉP FOGJON KEZET!

MAGYAR SORSOT - MAGYAR KÉZBE!

 

  Felelősséggel tartozol Nemzetednek, gyermekeidnek, unokáidnak, a későbbi nemzedékeknek és tenmagadnak egyaránt! Legyen értelme életednek! Végzetesen tévedsz, ha azt hiszed, hogy nem tehetünk semmit. Hidd el, hogy mi vagyunk az ERŐ és ezek a minden hájjal megkent vérszívók, csak felhasználnak minket! Mi robotolunk nekik éhbérért, mi adjuk a pénzt, hogy bőségben éljenek, hogy színházat jelentő választásosdit, parlamenti pankrációt rendezzenek és különböző álcába bújva, jogosultságot szerezzenek a további modern rabszolgatartásunkhoz, emberhez méltó életlehetőségből történő kirekesztésünkhöz. A zsi… a mi verejtékünkből tömik nemzetközi uraik, rokonaik zsebét is. Az őseink vére és verejtéke által túlélő, de mára éppen, hogy létező Haza földjét, és mindent, mi a Haza biztonságot jelentő, izmos karjait jelenti, eltékozoltak, vagy tönkretettek. A mi gyerekeink a rendőrök, akiket nem értünk, hanem ellenünk alkalmaznak. Mi adjuk a katonát és a milliárdokat, de nem a haza védelmére, hanem azt a nemzetközi zsizsik,- bűnszövetkezetek állami, valamint NATO szintre emelt terrorizmussal más népek gyarmatosítására használják.

 

Le ne tedd! A saját érdekedben olvasd végig!

EGYEDÜL CSAK A BÁTOR KIÁLLÁS SEGÍTHET!

VÁLLALD FEL AKARATOD!

 

Elsődleges tennivaló: A megtestesült átverést jelentő pártoktól, ügynökök által vezérelt, álnemzeti civil szervezetektől független együttműködést kell szervezni.

 

 

Sürgősen állj be a láncba, fogjuk meg egymás kezét, köss Magyar Vérszövetséget!

A Magyar Nemzet jóravaló része egy és oszthatatlan kell legyen!

 

Ezt kizárólag egyszerű és szigorú feltételekkel lehet elérni! Magyar Vérszövetség (Vérszerződés) megkötésével, a vérszövetségi kiáltvány elfogadásával, a személyi adatlap kitöltésével, az eskü felmondásával, az újbegyből (steril tüskével) serkentett vér általi, ujjal történő lebélyegzéssel, köztörvényileg büntetlen előélettel, cselekvőképes, 18 év feletti személynek, nemtől, kortól függetlenül lehet.

A Hunmagyar Vérszerződés kiáltványát, esküszöveget az apor45@gmail.com e-mail címen, vagy felbélyegzett, címzett borítékkal ellátott levélben (Kőműves Géza 9400. Sopron, Puttonyos köz 8.) lehet kérni. Mivel nem rendelkezem háttérhatalmi támogatással, önköltségre, vagyis, hogy részedre sokszorosítani tudjam, bármilyen szerény, önkéntes támogatást is elfogadok.

 

 

 Jelentős politikai, köztörvényes bűnöket, idegen érdekek tudatos szolgálatát leszámítva, nem az számít ki honnan jött, hogy az MSZMP-MSZP-SZDSZ-LMP-MDF-FIDESZ-KDNP-MIÉP-Jobbik, vagy más manipulált párt, avagy egyéb genylet becsapott, legázolt és cserbenhagyott, jószándékú tagja voltál- e, hiszen egy ember sem születik bölcsnek és ezért  az számít, hogy hol tartasz, merre is akarsz menni.  

A vérszerződést kötött, de ügynöki tevékenységet folytató, áruló,

vagy elterelő személynek - „érdem szerinti” eljárás dukál!

 

Ezért fontos garancia számodra, hogy a nemzetmentők, vagyis az ideiglenes Nemzeti Küldöttgyűlés tagjai a vérszerződést megkötők közül kerüljön ki, mert tudja, ha csal, meglakol

 

AZ AKARATOD - TÖRVÉNY LESZ!

 

  Ha nem áll szándékodban a kezed nyújtani, az összefogást, az együvé tartozást képező vérszövetségi láncba, azért ezt az írást és a „Magyar Nemzeti Akarat 23 pontban” című mellékletet akkor is sokszorosítsd, terjeszd!, a NEMZETI HATÁROZAT-ot írd alá és ez több lesz, mint egy választás! Hiszen nyíltan felvállalod. A betelt példányt a fenti címre juttasd el! Kellő mennyiségű aláírás esetén a Nemzeti Határozatot a parlamenterek orra alá nyomjuk!

 

A MAGYAR NÉPNEK BÁRMIKOR JOGA VAN VISSZAVONNI MEGBÍZATÁSÁT,

AZ EDDIGI TÖRVÉNYEKET ÉS ÚJ DÖNTÉSEKET HOZNI!

 

 

  Hiába nem fog tetszeni a hatalmon lévőknek, ha a határozatot a választásra, DÖNTÉSRE jogosult honfitársunk közül többen aláírják, mint ahányan a Fideszre szavaztak, a népakarat szentsége alapján kötelező erejű népszavazás eredményeként kell tekinteniük és megtagadása esetén jogosan szerzünk másként, de lehetőség szerint ismét békés módon érvényt akaratunknak és felelősségre vonjuk az ellenszegülőket.

 

Nincs szükségünk „Az egyik kutya, a másik eb” pártok hemzsegő,

 tollasodó nemzetvesztőire!

 

 

  A Magyar Vérszövetség 2/3-os többséggel, nyílt szavazással, megyénként 5 fő + Budapest 5 fő = országosan 100 fő nemzeti szolgálattevő-ből álló Ideiglenes Nemzeti Küldöttgyűlést választ, mely szintén kétharmaddal 2 megbízott fejedelmet (Kende és Gyula) választ. (Később az alábbi akaratban vázoltak szerint új választási törvényt kell készíteni.) Felhatalmazásotok értelmében az Ideiglenes Nemzeti Küldöttgyűlés, rendteremtési, alkotmány- előkészítési, törvénykezési céllal 3 évre kezébe venné a nemzet sorsát.

Légy résen és mindig gondolkozz magyar!

 

  A zsi… hatalom eszközeként szolgáló pártrendszer pártjain túl, roppant veszélyt jelentenek az írott cél nélküli, fel nem esküdött szerveződések, a meghatározott, leírt cél nélküli népgyűlések, szervezett demonstrációk, országjáró, hasbeszélő személyek, hiszen nem rendelkeznek vascövekként levert, - leírt, elégséges és számon kérhető céllal! A határozott céllal, esküvel fel nem vértezett közösségre könnyedén elterelő ügynököket telepítenek (Pl. 2006-ban, többek között a Fidesz és az MSZP, ügynökeik által kézi vezérléssel irányították a demonstrálókat és tartották fenn, a nevetséges, lefárasztásra szánt, félpályás útlezárásokat) és akkor újból hiába a fáradság.

Nincs szükségünk  „Az egyik kutya, a másik eb.”pártok hemzsegő, tollasodó nemzetvesztőire!

Meg kell értened, hogy a pártrendszer az átverés, megosztás, az idegen uralom, az elnyomás és

a kifosztás legügyesebbtrükkje!

 

Ne bízz a gyökeres változást nem akaró megoldásokban, reformprogramokban!

 

 

  A Jobbik is párt! A Jobbik programja is csupán egy reformprogram, mely a hazai zs… uralkodók hatalomátmentésének lehetőségét nem küszöböli ki. Hiába jószándékú a tagsága, megvezetetett emberekből áll. Nem akarja a zs…hatalom érdeke szerint kitalált pártrendszer eltörlését, célja elégtelen, tehát csapda, átverés, miként volt a MIÉP esetében is és végeredményében  a tikos nemzetközi zsi… összesküvésnek kedvez - rendszertől függetlenül - a Fidesz utódaként. A Jobbik is csupán a tenniakarás és a kényszerű helyzet okán illeszkedne a pártrendszerbe, komoly célként tűzné zászlóra a pártrendszer mielőbbi elengedhetetlen felszámolását. Ha szorít nekik a hurok, újabb paktum születik a nemzet feje felett, Orbánból köztársasági elnököt kreálnak, nagykoalícióval és úgynevezett szakértői kormánnyal kötik be a szemed és az átverésed, vagyis a mókuskerék pörög tovább. Ne dőlj be az 1945 előtti, ugyancsak zsi… uralomban vergődő Horthy-rendszer-féleségben spekuláló, a manipulált „szent-istvános - Szent Koronás - judeo - „keresztény” alkotmányt, nemesi parazitizmust visszaállítani szándékozók csörtetésének! De ki kell ábrándítsalak, az árját játszó-hitleri-judeo-nemzetiszocializmussal szimpatizáló, birodalommániás, rendőrállamra, újraelosztásra építhető és ennek okán nagy létszámú, jólfizetett, a korrupció melegágyát képező, ugyancsak a Nemztet terhelő, nagy bürokrata sleppel működtethető, mára valójában kérdésesen magyar „hun”-garista műfajból is. A kádári időkben felszaporodott, a többséghez képest kiváltságos lehetőségekkel rendelkező egykori klientúra, vagyis az akkori rendszernek fontos feladatot betöltők pedig jobb, ha felébrednek csipkerózsika álmaiból, mert nagyjaik örökre kitúrták őket lehetőségeikből. Tudnotok kell”elvtársak”, hogy csak eldobható eszközök voltatok és egy a két rendszer lényege a „rendszerváltó”, hatalomátmentő zs… és bizony ők helyzetben maradtak.

 

Csak az Árpád-i és az azt megelőző idők íratlan, minden magyart felkaroló és megvédő szellemiségét alapnak tekintő, felvilágosult ember célja:  a  magyar sorsot - magyar kézbe cél követendő!

 

Ne bízz a médiában!

 

  Eszes, rafinált, gazdasági és média szakemberek kényszerűségből, újbóli, kormánymosdatási és hatalomátmentési szándékkal, roppant ravaszul, a hazai felelősök teljes körét nem említve, elégtelenül vázolják a nemzetközi pénzvilág számunkra káros vonatkozásait. A rafinált média ügyesen elfedi, hogy a jelenleg uralkodó pártkoalíció a választás előtt a lényegi dolgokban is csendestársa, azaz bűntársa volt az előző kormányoknak. Eltusolják a lényeget, miként a pénzvilág = zsi… bűnszövetkezet, s csatlós, vértestvéri szállal kötődik hozzá a parlamentereink zöme. Kormányaink, - ugyancsak kivétel nélkül,- médiánk, az oktatási és kultúrkolomposaink, a „Tudományos Akadémiánk”, valamint idegen érdekeknek elkötelezett vezető „szakembereink”is tagjai a zs… bűnszövetkezeteknek és közösen juttatták ide a Nemzetet. Elhárítják, elkenik a felelősséget, hamis megoldást sugallnak.

 

AMEDDIG TELJESSÉGGEL NEM LESZ KIREKESZTVE, A NEMZETKÖZI PARAZITÁKHOZ KÖTŐDŐ ÉS AZOKTÓL VALAMILYEN SZÁLLAL IS FÜGGŐ, EGYMÁST VÁLTVA MINDIG HATALOMRA KERÜLŐ ZS… SLEPP ÉS A MAGYAR NEM VESZI SAJÁT KEZÉBE SORSÁT, ADDIG SEMMI ESÉLY A NEMZET FELEMELKEDÉSÉRE, MINDEN HAZAFINAK KIJÁRÓ ÉLHETŐ ÉLETHEZ VALÓ LEHETŐSÉGRE!

 

AZ ÉLETÜNKET TÖNKRETEVŐ, KERÉKKÖTŐ HATALOMBITORLÓKAT

LE KELL VÁLTANI!

 

  Most éppen a minden hájjal megkent, álnemzetiek, a felelősséget a népre kenve, építőelemként terelik Nemzetünket, a modern rabszolgatartást tökélyre fejlesztő ZSI…BIRODALOM  rendelkezésére és ezért dübörög a részben mesterséges válság is, hogy lefejjék és bekényszerítsék a nemzeteket. - Akár egy korlátozott világháborúban való részvételre is! A totális kifosztásunk, minden jog nélküli rabszolgasorba taszításunk csak ezután, a költségvetési, majd politikai unió, vagyis a teljes bedarálás után következik be. Az előző, 1989 óta működő kormányaink szereposztása, miként az első Orbán-kormányé is, a nemzeti vagyon átadása a zsi.., az EU-ba léptetés, majd totális eladósítás személyi szinten is. A mostani, hazug népség feladata a darálóba töltés álcázott befejezése. A kormányaink által szolgált nemzetközi parazita zsi… „elit”- bűnöző maffia- pozitív irányba soha nem változik! Semmit nem változott a Dél- és Észak-amerikai ”indiánok százmillióinak”, zs… bankárok által elrendelt kiírtatása, a rabszolgakereskedés, afrikai népek irtása, valamint az első és második világháború kirobbantatása, a saját kisembereik beáldozása, a drezdai, nagaszaki, hirosimai, koreai, laoszi, vietnami, palesztin és számtalan más népirtás és a szeptember 11-i- WTC tornyok ellen elkövetett, szervezésileg önmerénylet óta!

 

Ne feledd!  Az 1956- os népfelkelés utáni véres zs… megtorlást, a szabadságharc és az igazság gondolatának elrettentését, benne az állami szinten elrendelt gyermekgyilkosságokkal!

 

MAGYAR NEMZETI AKARAT 23 pontban

 

Virágzó, egységes, erős, biztonságot, igazságot, nyugalmat, fenntartható életet, szerény jólétet, reményteljes jövőt garantáló, parazitáktól, megszállóktól mentes

Hunmagyar Nemzetet.

 

ELSZÁNTSÁG ÉS TETT NÉLKÜL AZ AKARAT CSAK ÁLOM MARAD!

 

Ha bátran lépünk, - példával járunk, beindul a láncreakció,

más nemzetek is követik példánkat.

Miként az egyénnek-egyéni, akképpen az együvé tartozóknak,

 - közösségeknek - kollektív felelőssége van!

 

  Terjedelmi korlátok okán az alábbi, teljesség igénye nélküli pontok csak ízelítőt jelentenek abból a vascövekként levert célból, melyet közös akarattal kell kitűznünk és megvalósítanunk Nemzetünk megmentése és felvirágoztatása érdekében.

    Pártok elszámoltatása, feloszlatása, pártvagyon maradéktalan visszavétele, a nemzet kártevő politikusainak, de a megalkuvó, megélhetési politikusoknak is kirekesztése a közéletből! Magyar igazságszolgáltatás, - törvény előtti egyenlőség.  A jogilag éppen fedezett, de valójában rablott holmi, visszajár a köznek!

 

1.   A tékozló berendezkedésű, pártrendszerű parlamentarizmus és kormányzás felszámolása, közvetett, listás” választás” helyett 100 fős (Megyénként 5 fő+Budapest 5 fő), 5 évre közvetlenül választott, rövid úton visszahívható nemzeti szolgálattevőkből álló Nemzeti Küldöttgyűlés, mely szakértők bevonásával, radikálisan csökkentett államapparátus segítségével törvénykezik és segíti a nemzet működését.

 

ELÉG VOLT A SZAKÉRTELEMMEL HENCEGŐ PÁRTOKBÓL,

A KÁRTÉKONY KORMÁNYOKBÓL!

A TE BÁTOR KIÁLLÁSODDAL ÉS KÖZREMŰKÖDÉSEDDEL

LEHET ÚJRAÉPÍTENI A NEMZETET!

 

Keserves tapasztalatokkal felvértezett, kizárólag Magyar Nemzeti érdeket képviselő, szívvel- lélekkel, állhatatossággal szolgáló, a jó tanácsokat kiválasztani képes hazafiak élenjáró szolgálatára van szükség! A nemzeti szolgálattevők, valamint a vezető közszolgálati tisztséget betöltők javadalmazása értékarányosan jelentősen kevesebb lehet, mint a mostani parlamenterek és egyes gazdagodó, vezető bürokraták érdemtelen jövedelme.

Ha mondjuk 1989-ben egy okos paraszt, valamint egy ügyes kereskedő és egy ízig-vérig magyar katona kezébe került volna a Nemzet sorsa, mára már virágozna, s nem pusztították volna le talapzatig a Nemzetet (A talapzat szétverése jelenleg is gőzerővel folyik!) és nem törölné a magyarba a lábát mindenféle, a trianoni rablásból élő kreált-nemzeti entitás, vagy kozmopolita, hazai- és külföldi magyargyűlölő parazita.

 

CSAK EGYSÉGES, ERŐS MAGYAR NEMZET TUD

HATÉKONYAN KIÁLLNI A TAGJAIÉRT!

 

2.     ÚJ ÁLLAMFORMA!

 

Fejedelmek (Kettős–„hatalmi” rendszer.) - Kende és Gyula választása. Az erős elnöknek megfelelő, a kinevezések tekintetében is egyetértés jogával bíró Kendét, első alkalommal a Nemzeti Küldöttgyűlés által jelölt két főből, közvetlen, a Nemzet általi választással választjuk, határozatlan időre és 70 éves korig maradhat tisztségben. Az esetleges rivalizálás kiküszöbölése okán a Kende egészsége megromlása, vagy 70 éves kor elérése esetén önmaga választ utódot, rokonság kizárva. Ha a megválasztott Kende és a Gyula a Nemzeti Küldöttgyűlésből kerül ki, úgy a nemzeti szolgálattevő helyett, a megye körzetéből automatikusan a második legtöbb szavazatot kapott kerül be a Küldöttgyűlésbe. A Nemzet védelmével és úgynevezett miniszterelnöki teendőkkel megbízott Gyulát, mely maximum 65 éves korig töltheti be a tisztséget, a Nemzeti Küldöttgyűlés, 5 évre választja.

A Gyula szigorúan a Kende egyetértésével működik. Kende és Gyula kizárólag a Magyar Nemzetnek elkötelezett, 3-ad íziglen is tiszta úrnépi-hunmagyar ember lehet! Ez alapvető garancia és jól felfogott érdeke a nemzet minden tagjának.

-          Csak a pártoknak kedvező, a nemzetet kirekesztő, nagyszámú ajánlás helyett a nemzeti szolgálattevő jelöltek állítása 10 fő ajánlásával történhet.

-          A részvételi aránytól független, egyfordulós választás.

-          A politikai, gazdasági, rasszbéli világuralmi maffia legfontosabb eszközének, a pénz befolyásának kiküszöbölése a választási rendszerből! A választás nem show és senkinek nem lehet üzlet! Aki nem ezt akarja, gazemberségen töri a fejét és hazaáruló!

-          Kampány nincs! A jelöltek az állam által a Megyei Választási Bizottságoknak leosztott összegből a bizottság által nyomtatva, a választóknak (2-3 oldal/fő) postázott kiadványban, fényképpel, célkitűzéssel ismerteti magát a bármely közösségi címkézés nélküli jelölt. Minden egyéb, az esélyegyenlőséget felrúgó propaganda, házalás, egyéb kampány, azonnali kizárást és pénzbüntetést von maga után!

A visszahívás intézményének bevezetése: Civil kezdeményezéssel, civil kivitelezéssel, aláíró ívek alkalmazásával a szolgálattevőt megválasztott honpolgárok 50%-ánál több személy visszahívhat. A jelöltek többsége olyan célt tűz ki, hogy megválasszák, valamint annak szellemiségében fog eljárni, hiszen, ha nem eszerint tesz, visszahívják.

Akár egyetlen egyértelműen ellentétes állásfoglalás, vagy más visszaélés és már alátámasztott lehetőség van a visszahívására.

-       A Kende és a Gyula kizárólag csak a nemzet választásra jogosult felénél több választó határozata alapján hívható vissza.

4.      A Nemzet általi bárminemű ellenállás, felülbírálás joga, ha a döntésre jogosultak többsége akarja, minden esetben lehetséges! Bármely magyar, bármiben és bármikor (a hivatalosan elrendelhető népszavazás feltételeinek nem megfelelő esetben is), akár saját szervezésben is kérheti a Nemzet véleményét, mindenkor érvényes döntését.

5.      Az önkormányzati képviselők helyett harmadrész létszámú települési szolgálattevőkből álló Települési Küldöttgyűlés tagjai javadalmazásának radikális csökkentése. Jelölésük, megválasztásuk, esetleges visszahívásuk a nemzeti szolgálattevőkkel megegyezően történik.

 

AZONNALI KILÉPÉS, A VESZTÜNKET OKOZÓ EU-BÓl, MAJD A  NATO-BÓL!

 

6.      Az évi többezer milliárdba kerülő, a Nemzet kifosztását, vágóhídját jelentő EU, valamint állítólag a nemzetek szuverenitását megvédeni hivatott, de a nemzetek függetlenségének vérbetiprására, a kozmopolita, parazita, zs… bűnszövetkezetek érdek-érvényesítésére használt NATO-ból legkésőbb 3 éven belül ki kell lépni. Nemzetek közötti, kölcsönösen előnyös, egyedi szerződések, szuverén, független, hatalmi, birodalmi blokkon kívülálló nemzet!

7.      Hatékony, olcsó, ötletes magyar önvédelem-re berendezkedő, kis létszámú, főleg a folyamatos képzést biztosító, hivatásos katonából és tartalékosokból álló, vízfejmentes Honvédség, a Gyula legfelsőbb parancsnoksága alatt. Munkahelyteremtő, magyar elmére alapozó hazai fegyvergyártás. Minden, nem rokkant, 18 év feletti, kiképzésben nem részesült, férfi állampolgár részére egy alkalommal 2 hónap katonai kiképzés, majd évi egy alkalommal, lehetőség szerint a lakhelyéhez legközelebb, 2 napos, adottságnak megfelelő gyakorlat, 60 éves korig. A kétnapos gyakorlat és katonai behívó alól mindenkor mentes, az előírás szerint havi rendszerességgel gyakorlatozó Népfelkelő Nemzetőr, viszont Nemzetének, településének védelme, felszabadítása mindenkor kötelessége.

8.      A magyar nép az esetleges áruláskor is megvédi magát! Kézifegyvereit otthon, biztonságosan elzárva tartó, település szerint szerveződő (Több kisebb település lakosai közösen is alapíthatnak.), katonailag csak az alkotmánynak, rá vonatkozó külön cikkelynek és az ennek szellemében készült törvényi szabályozásnak alárendelt Magyar Népfelkelő Nemzetőrség.

Az egységek egymástól függetlenek, ruházatuk, fegyverzetük a megadott, tág, az egységnek hátrányt nem okozó kereten belül egyedi. A mindenkori két rangelső köteles a Honvédség által szervezett 3 hónapos parancsnoki képzést elvégezni! Működés a törvényben előírt kötelező minimum települési és önkéntes támogatással. Katasztrófavédelmi szolgálatot, valamint bűnmegelőzési, bűnüldözési feladatot is végezhetnek, igazoltatási, letartóztatási, kihallgatási és a rendőrhatóságnak 12 órán belül történő átadás jogosítványával. A M. N. Nemzetőrség még a Települési Küldöttgyűlésnek sem alárendelt! Örökös tiszteletbeli főparancsnokuk a Kende. Tagja, kizárólag a magyarságnak, a Magyar Nemzetnek elkötelezett és férfi személy lehet.

9.      A Nemzet közrendjének, közbiztonságának védelme. A köztörvényes bűncselekmények büntetési tételének megemelése, különös tekintettel a visszaesőkre.

 

A teljességgel bizonyítható, aljas indokból elkövetett emberölés esetén halálos ítélet!

 

(Sajnos a zs… háttérhatalomnak és politikusainak érdeke, hogy a nép ne érezze magát biztonságban, s hatalomfüggő legyen, valamint a figyelmét eltereljék.  A halálos ítélet elleni meggyőzés egyik aljas pszichológiai módszere azon igyekezet, hogy a halálraítélt helyébe képzeld magad, valamint, hogy ártatlanul kerülsz ilyen helyzetbe, pedig ma már teljességgel ki lehet küszöbölni a tévedést.)

 

 

MÉG VÉLETLENÜL SEM RENDŐRÁLLAMOT SZERETNÉNK,

DE RENDET, AZT IGEN!

 

A nemzetnek hatalmas pénzbe kerülő liberális, és egyeseknek jól jövedelmező magánbörtönök helyett, önfenntartó, jól őrzött munkaterületek, olcsó, praktikus épületekkel. Idegen bűnözök lepték el hazánkat, településeinket! Új bevándorlás-politika megvalósítása.  Az 1989 óta hazánkba történt letelepülés eseteinek, azóta kiadott állampolgárságok felülvizsgálata. Az egyik településről a másik településre történő áttelepülés esetén, az állandó lakhely-státusz megadásához a Települési Küldöttgyűlés engedélye szükséges. Elutasítás oka lehet a büntetett előélet. Az ideiglenes tartózkodás esetén, bárminemű bűncselekmény elkövetése után a településről történő kiutasítás lehetséges.      

   

EMBERSÉG ÉS SZOLIDARITÁS IS LEGYEN HAZÁNKBAN!

ÉHBÉR HELYETT MEGÉLHETÉS!

Ne izgulj, lesz miből, csak le kell állítani kirablásunkat!

                                                                                                                                                                       

10.  Mindennemű nyugdíj, járadék, létminimum megélhetési szintre emelése. 2012. január havi viszonyok alapján járó minimum: nettó100.000,- Ft, a nőknél 35-, a férfiaknál 40 év nyugdíjjárulék fizetést követően, valamint 55- és 60 év nyugdíjkorhatárig kidolgozott évek utáni alapnyugdíj minimum 150.000,- Ft-ra történő emelése (Közte arányos eltérés.), a maximális nyugdíj 250.000,- Ft-ra csökkentése. majd ár és teher, valamint életszintvonal növekedésével lépést tartva mindenkor arányos emelés. A jogosság és a nyomor elhárításán túl ez már csak azért sem kérdés, mert az eltékozolt, mondjuk bankok feltöltésére használt, ellopott nyugdíjalappal megfelelő tőkegazdálkodást kellett volna folytatni. Csak a bankok fedezetlen hitele kamatozik?!

11.  A szociális támogatásra, családi pótlékra spekuláló, de dolgozni semmiképpen nem hajlandó, bűnöző életmódot folytató, a gyermekeket tisztességgel nem nevelő, a magyar társadalomra veszélyt és roppant anyagi terhet jelentő személyek, családok visszaélési lehetőségének rövid úton történő felszámolása, de részükre azonnali munkahelyteremtés.

Közvetett születésszabályozás, a rendes nevelésben nem részesülő gyermekek elvétele. Ha továbbra is másokért dolgozik, s közvetve bűnözőket szaporít a magyar, holnaptól minden utcasarokra rendőrőrsöt kell telepíteni és nincs többé magyar jövő. Orbán szerint minden szaporulat után plusz szavazati jogot kell adni. A hülye is tudja, hogy ez nem szülés ösztönzés, hanem a magyarság sárba tiprásának legsunyibb eszköze.

12.  A magyar  munkáltató által 8 órás, havi 160 órás, nappali munkaidőre fizethető nettó (Levonás utáni) minimálbér a jelenlegi viszonyokat tekintve 160.000,- Ft-ra emelése.

Az egységes adó azonnali megszüntetése! Évi nettó 6 milliós tiszta bevétel alatt a magyar munkáltató 50%, 12 milliós alatt 25 %, 24 milliós bevétel alatt 12,5 %, 48 alatt 6 %,  adócsökkentésben és más, a  bért, vállalkozását sújtó teher jelentős csökkentésében, eltörlésében részesül. Ma valójában azt büntetik, ha vállalkozol, s emberhez méltó munkabért fizetsz! Nyugdíjjárulék, egészségbiztosítás levonás egyszer. A vállalkozói veszteség teljes egészében továbbvihető. Mindennemű fogyasztás, munkahelyek létszáma növekedni fog, nem csökkenni.  

 

BECSÜLD MEG A MAGYART!

 

13. Külföldi munkáltatók adómentességének, munkahely-teremtési támogatásuk azonnali megszüntetése. Bér és egyéb kifizetés már most sem lehet kevesebb, mint a munkáltató hazájában, a profilban szokásos átlagbér 50%-a, de a fentiek szerint, nettó 180 000 Ft alatt nem lehet. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, hiszen általam a kényszerűségből szerényen vázolt összegek is szükségbér kategóriába illők!  Több mint ezer éve élősködnek rajtunk és elhitetik velünk, hogy a nyomor okai mi vagyunk. - Mely valójában igaz, mert sokattűrő természetünk okán fát engedünk hasogatni a hátunkon, nyomorgunk egy életen át és békés gyalázattal, ezt örökítjük tovább, mikor nálunknál messze érdemtelenebb nemzetek talmi dolgokra herdálják el lehetőségeiket. Parazitáink pedig vérünkön erősödnek, teljes nyomorékká tételünk és totális rabszolgasorsba taszításunk pedig teljében.

A világban párját ritkítóan előnyös Kárpát-medencei élettérben élő, kiemelkedően leleményes és szorgalmas magyar nép csak a megszállása, kifosztása és az agymosása okán kelt hiszékenysége, valamint ebből táplálkozó jelenlegi gyávasága okán nyomorog.

ÁLLJ TALPRA!

 „ CSAPJ AZ ASZTALRA, RAGADD MEG A GALLÉRJÁT ÉS

RÁZD KI A GATYÁJÁBÓL ”!

 

14. A kormányok és a tárgyban velük együttműködő, szinte teljes parlament cinkosságával elkövetett bűncselekmény kategóriájába tartozó hitelek behajtásban a Magyar Nemzet nem vehet részt. Bűncselekmény esetén, a büntetés helyett a bankoknak sem jár pénz! Magyarán: csalók felé nem kell törleszteni! Kormányaink csak eljátsszák a gátlástalan, parazita pénzvilággal való szembenállást, de a háttérben cinkosaik. Most éppen aljasul a mi terhünkre „segítik” a törlesztőket, közvetve a bankokat és végeredményében a zs… háttérhatalmat, hiszen a banki szektor is csak a háttérhatalom eszköze, miként kormányaink is. A kormányzati szembenállás csak retorika, cirkusz, pozícióerősítés. A népnyúzás viszont valós, ebből ítélj!

 A magyar nép nem tartozik senkinek! Másokhoz képest mindig éhbérért dolgoztatták, de még ebből az éhbérből is többet vontak le, mint amit visszaadtak neki. Hova lett a nemzeti vagyon és az állítólagos hitel? Miért nem azok fizetik, akik kapták?

15. A hitelállomány felülvizsgálata, a zs… bűnszövetkezetek, valamint kormányaink által a Nemzet nyakába varrt, majd az országból rögtön kiszipolyozott, jórészt csak a mesében valós nemzeti adóság állomány törlesztésének felülvizsgálata és ennek függvényében a törlesztések zömének azonnali leállítása. A kontónkra felvett hiteleket szinte kizárólag a hitelező maffia idegen cégei, kapcsolatai kapták, tehát a Nemzetnek szinte nincs adósága. Kormányaink „hitelfelvételei”, adóság csökkentés igyekezete, megrendelés szerinti aljas népnyúzás, miként az éhbérért beígért munkahelyteremtés is csupán ilyen szolgálatot takar.

16. Magyar fizetőeszköz kibocsátás nemzeti kézbe vétele, egy magyar állami fizetőeszköz és hitelintézet létrehozása, valamint kizárólag magyar, helyi, vagy kistérségi, nem csak pénzkezeléssel foglalkozó szövetkezetek létrehozásának szorgalmazása. Kamatmentes, szakérői beleszólással és részvénnyel biztosított hitelfolyósítás a vállalkozóknak. Mindennemű külföldi kötődésű bank, egyéb, pénzkezeléssel foglalkozó intézmény betiltása.

17. Víz- és csatornadíj, villany-, gáz-, postai díjszabások, illetékek, adók, biztosítások árainak csökkentése, realizálása, majd a jelenlegi, külföldi tulajdonban lévő cégek állami, települési kézbe vétele. Ingatlanadó: kizárólag csak a szükséges életteret, megélhetést meghaladó luxus ingatlanok esetében. A magyar állampolgársággal rendelkező, Magyarországon élő magyarok, környezetkímélő energia előállítással és értékesítéssel foglalkozhatnak. A magánterületen lévő közüzemi légvezetékek után területhasználati díj megállapítása, valamint éves százalékban és lehetőségek szerint meghatározva, föld alá helyezés, valamint „vízégésű” és más) alternatív energiatermelő berendezések alkalmazása.

(A víz ég! Avagy a vízben lévő hidrogén közvetlenül is elégethető!)

Állami, vagy kizárólag magyar tulajdonú vállalat által gyártott, olcsó, függőleges tengelyű szélgenerátorok, öngerjesztő generátorok alkalmazása. Viszont a világot szénhidrogénekkel is kifosztó nemzetközi bűnszövetkezetekhez kötődő pátjainknak, kormányainknak kivétel nélkül nem érdeke az alternatív irányú meghatározó fejlesztés és már csak ezért is érdemes őket lesöpörni.

18. Nem lehetünk a fogatlanok, betegek és korán halók nemzete! Megbecsült, de képzett, lelkiismeretes egészségügyet. Az orvosok részére kötelező, államilag térített, Magyarországon végzett „kínai” orvostudományi és magyar természetgyógyász (A kínaiak hunmagyar eleinktől tanulták) továbbképzés, vizsgával. Az orvoslásban a megelőzésre, az okok megszűntetésére, természetes gyógymódokra és nem a más betegségeket okozó, zs... gyógyszermaffia hasznát hajtó kemikáliákra,  tüneti kezelésre kell fektetni a hangsúlyt. Nagy jelentőségű találmányok támogatása (Ilyen: Dr. Horváth István találmánya, az anti-koleszterint immunizáló antigén vakcina sok millió magyart menthetne meg a haláltól, s óriási bevételt hozna a nemzetnek), soron kívül „hadrendbe” állítása. Sajnos inkább üldözik! A fogorvosi kartell felszámolása! Állami, vagy települési kézben lévő fogorvosi rendelők működtetése, a nem luxus fogpótlást ingyenessé kell tenni! 

19. A magyar föld nagy jelentőségű kincseinek, természet adta ajándékainak, stratégiai erőforrásoknak nemzeti, települési kézbe vétele. Az egészséges környezetre, kitűnő konyhára, egészséges élelemre és italokra, gyógyvizeinkre, csodálatos hagyományainkra, vendégszeretetre, a gyönyörű tájra építő, nemzeti, települési és egyéni együttműködésben szervezett idegenforgalom. Kiemelt állatvédelem, mert bizony élő, érző lények! Az egész természeti környezet fokozott védelme, alternatív energetikai megoldások, találmányok fejlesztésének kiemelt támogatása. Energiaigény csökkentés. Mindennemű találmány másfél éven belüli elbírálása, a gyakorlatban jellemző minimum 5 év helyett. Államilag fizetett szabadalmi ügyvivők közreműködése a beadványkészítésben, az eljárás során és díjmentesség.

20. Az itthon megtermelhető, előállítható, minőségi termékek piacát, munkalehetőséget korlátozó külföldi termékek behozatalának szigorú korlátozása, az árunak nevezett egészségkárosító termékek, árunak nevezett szemét kitiltása.  

Virágzó, munkahelyteremtő, egészséges és bőséges élelmiszert előállító magyar mezőgazdaság, új, korszerűsített termelői piacok, feldolgozóipar, kert- és bio-Magyarország. Virágzó, békén hagyott kisipar, ahol a szakma szeretete, tudománya, gyerekkortól beívódik, szülőről gyerekre és a helybéliekre száll. Kamatmentes, részvény és szakmai-kontroll biztosítású hitel. A külföldiek által elorzott földjeink visszavétele! Új földtörvényt. A föld a Nemzeté! A földhasználat rendezését vissza kell adni a települések tulajdonának jogrendjébe. Minden település a megalkotott új földtörvény viszonylatában önmaga dönti el, hogy lakói megélhetése érdekében, családi gazdálkodás céljából, az igények figyelembevételével, szerény, a település boldogulására felhasznált bérleti díj ellenében hogyan osztja fel a földterületet. Magyar sajátosságokra, a rendkívüli magyar találékonyságra, széles bedolgozói körre épülő, szociális munkahelyteremtést is ellátó, de nem szocialista és nem kapitalista, állami és magán, települési, de főként dolgozói tulajdonban lévő, rugalmas kisüzemekre van szükség.

21. Új médiatörvény. Az oktatásnak, a kultúrának, a tudománynak, a médiának a Hunmagyar Nemzet szolgálatába állítása. Elég volt a kultúrmocsokból! A kereskedelmi Tv-csatornák jogtalanul elengedett milliárdos tartozásainak behajtása és betiltásuk. Az országban csak állami és települési kézben lévő, értéket közvetítő úgynevezett sugárzott média lehet. Reklámnak csak 2 óránként és alkalmanként kb. kettő percben van helye.

22. Egyházak közpénzből történő támogatásának megszüntetése! Közvetve a zs…, kollaboráns klérust, egyházzá emelt szekták, embereket megalázó, pszichopata „istenhelytartóinak” jólétét és a nemzet hülyítését nem támogatjuk! A FIDESZ az egyik legveszedelmesebb, maffia módon felépülő szektát emelte egyházi rangra, de már előtte is támogatta!   A józan hit nem  pénz kérdése, a józan hit nem kíván élősködőket, szemellenzőt, milliárdokat-emésztő bürokráciát, fizetett agymosó gépezetet és az egyik ember személyes hite a másiknak nem kerülhet pénzébe! 

23. Az agymosással operáló, személyiségtorzító, tiszta észt kalodába juttató pszichológiai módszerekkel dolgozó, máskor pénzügyi vállalkozásként működő szekták, egyházak kérlelhetetlen felszámolása.

 

A hit szabadsága mindenkit megillet, de a jóhiszeműséggel való, számító visszaélést nem tűrjük!

                                                                                              

  Amennyiben elolvastad, megértetted és egyetértesz, azonnal küldd tovább e-mailben és mindenképpen sokszorosítsd, vidd el a szomszédnak, a munkahelyre, ismerőseidnek, add fel postán a távoli rokonoknak, felvilágosításként az elrabolt területekre is, ha nem vagy rest!

 

Sokat tehetünk együtt!

 

  Ha nem hiszel a józan paraszti ésszel gondolkozó, bátor, egészségesen önzetlen magyarok összefogásának erejében, legalább azt hidd el, hogy ezt a felvilágosító írást érdemes terjeszteni, mert sok honfitársadat hozzásegíti a tisztánlátáshoz.

 

  A hatalmon lévők is tükörbe nézhetnek általa és minden párt irányába való nyomásgyakorlásra is alkalmas! Legalább egy példányt tarts magadnál, s az arra hajlandó ismerőseid által aláírt példányt juttasd el hozzám!

Kérd a Hunmagyar Vérszövetség (Vérszerződés) tájékoztatóját és köss velünk vérszerződést!

Neked nincs félnivalód!

 

 Viszont, ha nem teszel semmit, esélyed sincs!

                                                                                      

                                            

Kőműves Géza                                                 

 2012. január 23. Sopron                                                                                                    Tel.: +36703126794    

E-mail: apor45@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAGYAR NEMZET HATÁROZATA

 

 

             I.      §. Alulírott, döntésre jogosult magyarok, a Magyar Nemzetet irányító kormányok és a jelenlegi parlamentarizmus, többpártrendszer alkalmatlansága okán felhatalmazzuk Kőműves Géza által kezdeményezett Magyar Vérszövetséget (Vérszerződést) megkötő honfitársainkat, hogy Ideiglenes Nemzeti Küldöttgyűlést betöltő feladatra 100 fő, véresküt letett Nemzeti Szolgálattevőt, valamint 2 megbízott Fejedelmet (Kendét és Gyulát) válasszanak.

 

          II.      §. A kormány, valamint az országgyűlés, valamennyi országgyűlési képviselő megbízatását visszavonjuk. Követeljük, hogy a kormány azonnal mondjon le, az országgyűlés haladéktalanul oszlassa fel magát és a Magyar Nemzet irányítását, azonnal adja át a Magyar Vérszövetséget kötött állampolgárok által 3 évre, alkotmányozási (Az alkotmány-tervezetet népszavazásra kell bocsátani!), törvénykezési, rendteremtési, nemzetmentési céllal megválasztott, 100 főből álló Ideiglenes Nemzeti Küldöttgyűlésnek, valamint két, 3 évre megválasztott Fejedelemnek, a Kende és Gyula tisztséget betöltő személyeknek!

   

Nyomtatott nagybetűvel!   Gondosan és pontosan!

  

Név                                         Állandó lakhely                                     Szem. ig. sz.           Aláírás

 

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

……………………………   ………………………………..        …………………    ……….…………   

 

Címkék: ellenség ellenállás feltámadás harc haza hun hunmagyar igazság kőműves géza magyar magyar föld magyarság posta pártus szabadság szabadságharc szkíta veszély zsidók

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu